Liste over varer fra brand Coffee Mate

Coffee-Mate er et mælkepulver uden indhold af mælk, som er produceret af Nestlé. Den fås både i pulverform, flydende form samt koncentreret flydende form. Det er kaffens bedste ven. Et mælkepulver uden mælk, som både er laktosefri, kolesterolfri og alligevel gør din kaffe fyldigere, rundere og mere cremet. Coffee-Mate får din kaffe til at smage skønt. Den findes i mange forskellige varianter som: Væsker, pulvere, koncentrater, i en version med reduceret fedtindhold, som en sukkerfri variant, ligesom den også findes i mange forskellige, lokkende smagsvarianter. Du skal bare røre rundt og nyde den.

Mere
Coffee-Mate French Vanilla Coffee Creamer 425 g
Tilgængelig
Kolonial

Coffee-Mate French Vanilla Coffee Creamer

Coffee Mate
425 g
59,95 kr.
Coffeemate French Vanilla flavor coffee creamer er den klassiske måde at lave en lækker kop kaffe på. Den perfekte måde at få din daglige kop kaffe på. Den cremede, lækre smag af Coffeemate vil give dig løftet, der får dig i gang.
Coffee-Mate Hazelnut Coffee Creamer 425 g
Tilgængelig
Kolonial

Coffee-Mate Hazelnut Coffee Creamer

Coffee Mate
425 g
59,95 kr.
Coffeemate Hazelnut flavor coffee creamer er den klassiske måde at lave en lækker kop kaffe på. Den perfekte måde at få din daglige kop kaffe på. Den cremede, lækre smag af Coffeemate vil give dig løftet, der får dig i gang.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.