Liste over varer fra brand Coffee Mate

Coffee-Mate er et mælkepulver uden indhold af mælk, som er produceret af Nestlé. Den fås både i pulverform, flydende form samt koncentreret flydende form. Det er kaffens bedste ven. Et mælkepulver uden mælk, som både er laktosefri, kolesterolfri og alligevel gør din kaffe fyldigere, rundere og mere cremet. Coffee-Mate får din kaffe til at smage skønt. Den findes i mange forskellige varianter som: Væsker, pulvere, koncentrater, i en version med reduceret fedtindhold, som en sukkerfri variant, ligesom den også findes i mange forskellige, lokkende smagsvarianter. Du skal bare røre rundt og nyde den.

Mere
Coffee-Mate Caramel Macchiato Coffee Creamer 425 g
Tilgængelig
59,95 kr.
Coffee mate creamer med smag af karamel macchiato er den perfekte måde at lave en lækker kop daglig perfektion. Den er inspireret af den fantastiske kreation fra kaffehuset, og den læskende smag kombinerer cremet karamel med en glat latte finish, som er uden sammenligning. Tilsæt den cremede smag af Caramel Macchiato når som helst for at opnå en glat, sød...
Tilgængelig
Kolonial

Coffee-Mate Creamy Chocolate Coffee Creamer

Coffee Mate
425 g
59,95 kr.
Denne creamer fra Coffee Mate med smag af cremet chokolade har en fantastisk, kraftig smag, som vil pirre dine smagsløg. Blød og cremet og med lækre undertoner af chokolade er det, der gør vores creamer lige så velegnet og skøn til morgenmaden, som den er til desserten.
Coffee-Mate French Vanilla Coffee Creamer 425 g
Tilgængelig
Kolonial

Coffee-Mate French Vanilla Coffee Creamer

Coffee Mate
425 g
59,95 kr.
Coffeemate French Vanilla flavor coffee creamer er den klassiske måde at lave en lækker kop kaffe på. Den perfekte måde at få din daglige kop kaffe på. Den cremede, lækre smag af Coffeemate vil give dig løftet, der får dig i gang.
Coffee-Mate Hazelnut Coffee Creamer 425 g
Tilgængelig
Kolonial

Coffee-Mate Hazelnut Coffee Creamer

Coffee Mate
425 g
59,95 kr.
Coffeemate Hazelnut flavor coffee creamer er den klassiske måde at lave en lækker kop kaffe på. Den perfekte måde at få din daglige kop kaffe på. Den cremede, lækre smag af Coffeemate vil give dig løftet, der får dig i gang.
Coffee-Mate Original Coffee Creamer 312 g
Tilgængelig
Kolonial

Coffee-Mate Original Coffee Creamer

Coffee Mate
312 g
59,95 kr.
Coffeemate Original flavor coffee creamer er den klassiske måde at lave en lækker kop kaffe på. Den perfekte måde at få din daglige kop kaffe på. Den cremede, lækre smag af Coffeemate vil give dig løftet, der får dig i gang
Tilgængelig
Kolonial

Coffee-Mate Vanilla Caramel Coffee Creamer

Coffee Mate
425 g
59,95 kr.
Denne creamer fra Coffee Mate med smag af vanilje og karamel kombinerer det overdådige i den forførende karamel med smagen af eksotisk vanilje, og opnår dermed en smag, som er inspireret af “Dulce de Leche”-karamellen, som man bl.a. Kan finde rundt omkring i Latinamerika.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.