Liste over varer fra brand Cheetos

USA’s mest cheesy og mest populære snack! Faktisk er Cheetos blevet så fænomenale, at deres maskot, geparden Chester, i sig selv er blevet en berømthed! Fyld dit hjem nu med en af vores mest populære produkter! 

Mere

CHEETOS-snacks er de højt-elskede ostesnacks, som alle synes om! Du kan ikke spise en CHEETOS-snack uden at slikke det kendte ”cheetle” af dine fingre. Uanset hvor mærkerne CHEETOS og CHESTER CHEETAH kommer frem, vil smil fulde af ost garanteret også være. Lad dig ikke nøjes med efterligninger – du får KUN de RIGTIGE, autentiske amerikanske produkter her hos iKiosk.

Mindre
Cheetos Twisted Flamin Hot Big Bag 72 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Twisted Flamin Hot Big Bag

Cheetos
72 g
19,95 kr.
Cheetos snacks er de højt elskede ostesnacks, som er sjove for alle! - majs snacks med flammende stærk smag – Familiens favorit, ideel til madpakken og som snack – velegnet for vegetarer.
Cheetos Spirals Ketchup Big Bag 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Spirals Ketchup Big Bag

Cheetos
80 g
14,95 kr.
Cheetos skruer med smag af ost og ketchup. Denne variant vil få dig til at hæve dit øjenbryn... snoet og komplet skør i smagen. Smagskombinationen af ost og ketchup – det er aldrig nok!
Cheetos Pizzerini Big Bag 85 g Cheetos Pizzerini Big Bag 85 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Pizzerini Big Bag

Cheetos
85 g
14,95 kr.
Cheetos Pizzerini med pizzasmag. Pizza smager altid skønt. Hvordan smager Crunchy Cheetos Pizzerini med pizzasmag så? Fantastisk godt! Med dem kan hver eneste dag blive pizzadag.
Cheetos Mix-Ups Street Food Flavours 70 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Mix-Ups Street Food Flavours

Cheetos
70 g
14,95 kr.
Du kan ikke nøjes med en enkelt af disse sprøde krydrede ostepops! Man kan her finde smag af både hamburger, pizza og hot dog, som i alt giver en lækker og velsmagende snack. Og med denne her store pose, så er der nok til at dele mellem vennerne!
Cheetos Mix-Ups Mega Fun Flavours 70 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Mix-Ups Mega Fun Flavours

Cheetos
70 g
14,95 kr.
Med dette lækre mix af forskellige ostepopsvarianter kan du nyde godt af den høje kvalitet fra det ikoniske skaber af de bedst sælgende snacks i USA. Hvad enten du holder fest eller bare har lyst til en snack i løbet af dagen, så er Cheetos Mix-Ups Mega Fun Mix oplagt, med den velkendte ikoniske smag og den store pose. Del med vennerne, eller behold det...
Cheetos Ketchup Corn Crisps 85 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Ketchup Corn Crisps

Cheetos
85 g
14,95 kr.
Cheetos-pinde med ketchup- og ostesmag. Denne smag vil bide sig fast i dig... Snoede, og helt vilde i smagen. Disse Cheetos-pinde har en original form, og har en anderledes smag af ketchup og ost. En knasende kartoffelsnack. Alle elsker dem, fordi de er så lækre! Produceret af majs og uden kunstige konserveringsmidler. Denne snacks originale udformning...
Cheetos Crunchos Sweet Chili 95 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Crunchos Sweet Chili

Cheetos
95 g
14,95 kr.
Denne utroligt populære Cheetos Crunchos fås nu med en smag af sød chili. Denne lækre, nye smagsvariant af den populære, sprøde snack er spækket med smag af sød chili, som garanteret vil give dig et smil på læben. Tro mig, når jeg siger, at du kommer tilbage efter en ekstra portion!
Cheetos Cheese Flavoured Corn Snacks Big Bag 85 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Cheese Flavoured Corn Snacks Big Bag

Cheetos
85 g
14,95 kr.
Cheetos Cheese Corn Big Bag er snacks lavet af majsmel, med en virkelig ægte ostesmag. Den verdenskendte majssnack med en ostesmag, ingen kan modstå. I 2010 blev Cheetos kåret som det bedst sælgende mærke... Hver pose indeholder 85 gram.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.