Liste over varer fra brand Cheetos

USA’s mest cheesy og mest populære snack! Faktisk er Cheetos blevet så fænomenale, at deres maskot, geparden Chester, i sig selv er blevet en berømthed! Fyld dit hjem nu med en af vores mest populære produkter! 

Mere

CHEETOS-snacks er de højt-elskede ostesnacks, som alle synes om! Du kan ikke spise en CHEETOS-snack uden at slikke det kendte ”cheetle” af dine fingre. Uanset hvor mærkerne CHEETOS og CHESTER CHEETAH kommer frem, vil smil fulde af ost garanteret også være. Lad dig ikke nøjes med efterligninger – du får KUN de RIGTIGE, autentiske amerikanske produkter her hos iKiosk.

Mindre
Cheetos Twisted Flamin' Hot 30 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Twisted Flamin' Hot

Cheetos
30 g
6,95 kr.
Skru op for varmen til din næste fest med en 30 g pose Cheetos Twisted Flamin Hot. Alle elsker smagen, og de med et indre barn glæder sig til de sprøde lækkerbiskner med en stærk og osteagtig smag. Tilfredsstil dit crew af ballademagere med disse faretruende osteagtige snacks, der er alt andet end kedelige. Del en skål af Cheetos FLAMIN Hot snacks med...
Cheetos Spirals Ketchup Big Bag 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Spirals Ketchup Big Bag

Cheetos
80 g
14,95 kr.
Cheetos skruer med smag af ost og ketchup. Denne variant vil få dig til at hæve dit øjenbryn... snoet og komplet skør i smagen. Smagskombinationen af ost og ketchup – det er aldrig nok!
Cheetos Spicy Hot Chicken 75 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Spicy Hot Chicken

Cheetos
75 g
24,95 kr.
Disse Cheetos er dejligt krydret, og rammer smagen af stegt kylling meget præcist. Det er så typisk Frito Lay at producere en krydderismag, som får dig til at slikke dig selv på fingrene for at få det sidste smag med, og hvor hver eneste Cheetos-pind oven i købet har det perfekte knas. Sej pose, som bærer det japanske katakana-tegn. En let sødlig, og let...
Cheetos Smoked Cheese 65 g
  • Ny
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Smoked Cheese

Cheetos
65 g
24,95 kr.
Sikke en fantastisk, røget ostesmag, som omgiver denne Cheetos lancering, som kun er her i en begrænset periode! De har en dejlig voksensmag og passer fint sammen med en hvilken som helst kold læskedrik, særligt øl eller vin. Snup en pose her til ferien, for de er ikke i handlen længe. Lad Frito Lay tilbyde dig Cheetos med et krydderi, der giver dig lyst...
Cheetos Pizzerini Big Bag 85 g Cheetos Pizzerini Big Bag 85 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Pizzerini Big Bag

Cheetos
85 g
14,95 kr.
Cheetos Pizzerini med pizzasmag. Pizza smager altid skønt. Hvordan smager Crunchy Cheetos Pizzerini med pizzasmag så? Fantastisk godt! Med dem kan hver eneste dag blive pizzadag.
Cheetos Mix-Ups Street Food Flavours 70 g
  • Nedsat pris / -20%
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Mix-Ups Street Food Flavours

Cheetos
70 g
11,96 kr. 14,95 kr.
Du kan ikke nøjes med en enkelt af disse sprøde krydrede ostepops! Man kan her finde smag af både hamburger, pizza og hot dog, som i alt giver en lækker og velsmagende snack. Og med denne her store pose, så er der nok til at dele mellem vennerne!
Cheetos Mix-Ups Mega Fun Flavours 70 g
  • Nedsat pris / -20%
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Mix-Ups Mega Fun Flavours

Cheetos
70 g
11,96 kr. 14,95 kr.
Med dette lækre mix af forskellige ostepopsvarianter kan du nyde godt af den høje kvalitet fra det ikoniske skaber af de bedst sælgende snacks i USA. Hvad enten du holder fest eller bare har lyst til en snack i løbet af dagen, så er Cheetos Mix-Ups Mega Fun Mix oplagt, med den velkendte ikoniske smag og den store pose. Del med vennerne, eller behold det...
Cheetos Ketchup Corn Crisps 85 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Ketchup Corn Crisps

Cheetos
85 g
14,95 kr.
Cheetos-pinde med ketchup- og ostesmag. Denne smag vil bide sig fast i dig... Snoede, og helt vilde i smagen. Disse Cheetos-pinde har en original form, og har en anderledes smag af ketchup og ost. En knasende kartoffelsnack. Alle elsker dem, fordi de er så lækre! Produceret af majs og uden kunstige konserveringsmidler. Denne snacks originale udformning...
Cheetos Green Onion Zielona Cebulka 145 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Green Onion Zielona Cebulka

Cheetos
145 g
24,95 kr.
CHEETOS Green Onion er lækre, knasende ringe lavet af majs, løg og urter. Ideel som en aperitif eller som en snack. En velsmagende, saltet snack formet som en ring. Den er lavet af majs med krydderier og løgsmag. Hver pakke indeholder 145 gram.
Cheetos Crunchos Sweet Chili 95 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Crunchos Sweet Chili

Cheetos
95 g
14,95 kr.
Denne utroligt populære Cheetos Crunchos fås nu med en smag af sød chili. Denne lækre, nye smagsvariant af den populære, sprøde snack er spækket med smag af sød chili, som garanteret vil give dig et smil på læben. Tro mig, når jeg siger, at du kommer tilbage efter en ekstra portion!
Cheetos Cheese Flavoured Corn Snacks Big Bag 85 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Cheese Flavoured Corn Snacks Big Bag

Cheetos
85 g
14,95 kr.
Cheetos Cheese Corn Big Bag er snacks lavet af majsmel, med en virkelig ægte ostesmag. Den verdenskendte majssnack med en ostesmag, ingen kan modstå. I 2010 blev Cheetos kåret som det bedst sælgende mærke... Hver pose indeholder 85 gram.
Cheetos BBQ 75 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos BBQ

Cheetos
75 g
24,95 kr.
Disse har en kraftig og lækker grillkul-aroma. Hver eneste stykke indeholder store mængder af lækket krydderi, som passer med hvilken som helst drink! Denne smagsvariant er en BBQ-smag i japansk stil, som både er saftig og sødlig. Hver eneste knasende bid til udløse en smagseksplosion, som vil efterlade dig med en trang efter mere.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.