Liste over varer fra brand Calypso

Calypso Coconut Colada Limeade 591 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Calypso Coconut Colada Limeade

Calypso
591 ml
21,95 kr.
Kokosnødden passer ikke bare rigtig godt ind i vores ”smage på øerne”-tema, den harmonerer også gnidningsfrit med vores limefrugter af højeste kvalitet. Kombinationen af lime og kokosnød resulterer i en sand kunstnerisk smag og drikkeoplevelse. Coconut Colada Limeade er også en af vores mest populære blandinger. Du skal kun tilføje rom selv.
Calypso Paradise Punch 591 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Calypso Paradise Punch

Calypso
591 ml
21,95 kr.
Intet er mere indbegrebet af “smage på øerne” end Island Punch. Motivationen bag Paradise Punch limonaden var at skabe en smag, som kunne transportere dig til en solrig strand med en brise fra det tropiske ocean.
Calypso Pineapple Peach Limeade 591 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Calypso Pineapple Peach Limeade

Calypso
591 ml
21,95 kr.
Ligesom med vores limonader, ønskede vi at bringe vores “smage fra øerne”-oplevelse ind i vores limeader. Er der en bedre måde at opnå dette på end ved at bruge den mest anerkendte, tropiske frugt, ananassen? Kombinationen af denne perfekte, tropiske smag med den søde fersken gør Pineapple Peach Limeade til en særlig smagsoplevelse.
Calypso Southern Peach Lemonade 591 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Calypso Southern Peach Lemonade

Calypso
591 ml
21,95 kr.
I 2011 gav vi efter for ønsket om en fersken limonade fra mange af vores fans, som boede i de sydlige stater. Fersken blandet med citroner gav en sød, unik smag, og en farve som passede ind i det livlige Calypso-sortiment som om den altid havde hørt til.
Calypso Tropical Mango Lemonade 591 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Calypso Tropical Mango Lemonade

Calypso
591 ml
21,95 kr.
I 2008 var det blevet tid til endnu engang at “smage på øerne”. Denne gang faldt valget på den tropiske frugt, mango, som base for limonaden. Når den blandes med citronerne giver det en smagsoplevelse af at være i troperne. Samtidig med at den passede rigtig godt ind i vores tema med at “smage på øerne”, fik Calypso også endnu en enestående smagsvariant,...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.