Varer fra Cadbury

Opdag den lækre udvalg af Cadbury produkter tilgængelig på nuværende tidspunkt og undersøg nærmere. Hvilken en er din favorit?

Viser 1 - 25 af 33 produkter
 • Cadbury Big Taste Toffee Whole Nut Chocolate Bar
  Available
  Cadbury Big Taste Toffee Whole Nut Chocolate Bar
  43 g

  Cadbury Dairy Milk Big Taste Toffee Wholenut er det perfekte søde lækkeri at ende en stressfyldt dag med. Med dens herlige toffee smag, dejlig ristede og knasende hasselnødder er den en fantastisk smagsoplevelse, der er elsket overalt på jorden for dens fristende cremethed og sødhed. 

  9,95 DKK
 • Cadbury Boost Cadbury Boost
  Available
  Cadbury Boost
  48.5g

  Bliv boostet med mælkechokolade, karamel og kiks energi. Oprindeligt lanceret som Cadbury Coconut Boost i 1985, blev Boost reklameret af Vic Reeves og Bob Mortimer med den latterlig surrealistiske slogan ”it's slightly rippled with a flat underside” - Det er lettere bølget med en flad underside. 

  9,95 DKK
 • Cadbury Boost Bites Cadbury Boost Bites
  Available
  Cadbury Boost Bites
  80 g

  Cadbury Boost Bites er lækre små mundfuldstore stykker mælkechokolade med blød karamel og crunchy kiksstykker omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade… og derfor er mini Boost bar de ideelle søde lækkerbiskner til at dele med en partner, familie eller venner om aftenen. 

  29,95 DKK
 • Cadbury Buttons
  Available
  Cadbury Buttons
  30 g

  En bestemt yndling blandt både børn og voksne, Cadbury Milk Buttons er en uimodståelig chokoladesnack. De er lavet med kvalitets Fairtrade kakao fra etiske kilder og Cadbury’s ikoniske ”Et glas og en Halv” mælk. 

  9,95 DKK
 • Cadbury Cherry Ripe Cadbury Cherry Ripe
  Available
  Cadbury Cherry Ripe
  52 g

  Den modne, saftige kirsebær og bløde kokos begravet i tyk Old Gold mørk chokolade sikrer en unik smagsoplevelse. Cherry Ripe, Australiens ældste chokoladebar, tilbyder et overvældende og fyldigt lækkeri.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Cadbury Creme Egg Cadbury Creme Egg
  Available
  Cadbury Creme Egg
  40 g

  Et mælkechokoladeæg der indeholder hvid og gul fondant fyld. Cadbury Creme Eggs er her ikke kun for at frigive deres cremede fyld under påsken – de kommer for at blive. 

  9,95 DKK
 • Cadbury Crunchie Cadbury Crunchie
  Available
  Cadbury Crunchie
  40g

  En gylden bikage center omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade. Lanceret helt tilbage i 1929, blev Crunchie en Cadbury klassiker. Grib følelsen af fredag! 

  10,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
 • Cadbury Curly Wurly Cadbury Curly Wurly
  Available
  Cadbury Curly Wurly
  26 g

  Forestil dig en chewy karamel stige. Draper den nu med lækker mælkechokolade – siden 1970’erne er Curly Wurly stadig en fast favorit. 

  5,95 DKK
 • Cadbury Daim 120g
  Available
  Cadbury Daim 120g
  120 g

  Eksperterne hos Cadbury har slået sig sammen med Daim for at bringe dig denne lækre  Daim mælkechokolade bar. Cadbury's vidunderlige cremet mælkechokolade er lavet med et glas og en halv frisk mælk, og den er skarp med de knaprige mandelkaramelstykker af en Daim-bar.

  19,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk 95g
  Available
  Cadbury Dairy Milk 95g
  95 g

  Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905 og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske Øer og Fairtrade kakaobønner forbliver Cadbury Dairy Milk en af Storbritanniens top chokolade mærker. 

  19,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Caramel Cadbury Dairy Milk Caramel
  Available
  Cadbury Dairy Milk Caramel
  45 g

  Cadbury Dairy Milk mælkechokolade med en karamel fyldt center. Lækker, cremet Cadbury mælkechokolade med en klæbrig, karamel indre. 

  9,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Mælkechokoladebar Cadbury Dairy Milk Mælkechokoladebar
  Available
  Cadbury Dairy Milk Chocolate Bar
  45g

  Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905 og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske Øer og Fairtrade kakaobønner forbliver Cadbury Dairy Milk en af Storbritanniens top chokolade mærker. 

  9,95 DKK
 • Cadbury Double Decker Cadbury Double Decker
  Available
  Cadbury Double Decker
  55 g

  Lag af sprød morgenmad og hård nougat pakket ind i lækker Cadbury mælkechokolade. Double Decker navnet er inspireret af dobbeltdækkerbus, der i 1970’erne blev et symbol på Britskhed.

  10,95 DKK
 • Cadbury Eclairs Classic Cadbury Eclairs Classic
  Available
  Cadbury Eclairs Classic
  130 g

  Cadburys Chocolate Eclairs er verdens mest populære éclairs, og det er nemt at se hvorfor. En berusende kombination af tygbar toffee ydre og en tyk Cadbury chokoladeindre sikrer tilfredsstillelse hver gang. At have chokoladen inderst gør det sjovt at bide igennem det ydre karamellag for at nå frem til chokoladegevinsten.  

  19,95 DKK
 • Cadbury Fabulous Fingers Cadbury Fabulous Fingers
  Available
  Cadbury Fabulous Fingers
  110 g

  Sprøde kiks med chokoladesmag fuldstændig dækket af hvid chokolade og mælkechokolade. Chokolade kiksfingre med to lag af fløjlsblød Cadbury hvid og mælkechokolade, Chocolicious Fabulous Fingers er ikke ordinære kiks. Sprøde chokoladekiks dyppet i et lag saftig hvid chokolade omgivet af fløjlsblød Cadbury mælkechokolade – de gør enhver begivenhed Fabulous.  

  24,95 DKK
 • Cadbury Fingers Cadbury Fingers
  Available
  Cadbury Fingers
  114 g

  Sprøde kiks omgivet af Cadbury mælkechokolade. Knasende kiksfingre dyppet i Cadbury mælkechokolade. 

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Cadbury Flake Cadbury Flake
  Available
  Cadbury Flake
  34g

  Opskriften på Cadbury Flakes er en tæt beskyttet hemmelighed, og ingen andre chokoladeproducenter har nogensinde formået at genskabe den. Det er derfor, ingen anden chokoladebar kan konkurrere med Cadbury Flakes’ fine, sprøde tekstur. 

  10,95 DKK
 • Cadbury Freddo
  Available
  Cadbury Freddo
  18 g

  Cadbury Freddo Dairy er i bund og grund en mælkechokoladebar i form af ingen andre end den ikoniske Freddo – en fuld påklædt, permanent glad frø. Denne billige chokoladesnack er en favorit blandt børn så vel som en syndig fornøjelse for mange voksne.  

  4,95 DKK
 • Cadbury Freddo Faces Cadbury Freddo Faces
  Available
  Cadbury Freddo Faces
  35 g

  En lækker og sjov mundfuldstor lækkeri der indeholder Freddo i masser af forskellige sjove stillinger. Alle har en yndlings Freddo Face. Hvilken er din? 

  9,95 DKK
 • Cadbury Fudge Cadbury Fudge
  Available
  Cadbury Fudge
  26 g

  Hvem kan modstå en blød fudge-bar omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade? Det ramte først butikshylderne i 1948 og er muligvis den bedst kendte jingle fra 1980’erne og 90’ernes TV. 'A finger of fudge is just enough to give your kids a treat'

  4,95 DKK
 • Cadbury Heroes
  Available
  Cadbury Heroes
  185 g

  39,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Cadbury Jaffas
  Available
  Cadbury Jaffas
  180 g

  En af vores mest senior slikmagere er betroet med den hellige opgave at skabe denne klassiske Kiwi favorit. Cadbury Jaffas er en perfekt sfære af chokolade-appelsin Kiwi godhed, der er ideel til at rulle rundt i munden (eller ned af gangen).

  34,95 DKK
 • Cadbury Oreo 120g
  Available
  Cadbury Oreo 120g
  120 g

  Når Cadbury og Oreo arbejder sammen, ved du, at det kommer til at resultere i noget lækkert, såsom denne lækre mælkechokolade. Den er fuld af cremefyldte Oreo-kagebrikker og smidt i den klassiske, glatte Cadbury Dairy Milk chokolade.

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere