Varer fra Cadbury

Cadbury har produceret Cadbury mælkechokolade siden 1905 — det er lang tid at sprede glæde! Gennem årene har Cadbury tilføjet en række lækre chokolademærker og barer, som du kan kigge på herunder. Værsågod!

Mere

Opdag den lækre udvalg af Cadbury produkter tilgængelig på nuværende tidspunkt og undersøg nærmere. Hvilken en er din favorit?

Less
Viser 1 - 24 af 34 produkter
 • Cadbury Bitsa Wispa 110 g
  Available
  Cadbury Bitsa Wispa
  110 g

  Frække stykker af din yndlings, fløjlsbløde-teksturerede Wispa bar. Ideel til at dele med familie og venner.

  29,95 DKK
 • Cadbury Boost 48.5 g Cadbury Boost 48.5 g
  Available
  Cadbury Boost
  48.5 g

  Bliv boostet med energien fra mælkechokolade, karamel og kiks. Oprindelig lanceret som Cadbury Coconut Boost i 1985. Dengang blev Boost reklameret af Vic Reeves og Bob Mortimer med det latterlige, surrealistiske slogan: It's slightly rippled with a flat underside" - Det er lettere bølget med en flad underside.

  10,95 DKK
 • Cadbury Chocolate Fish 20 g Cadbury Chocolate Fish 20 g
  Available
  Cadbury Chocolate Fish
  20 g

  Når vores chokolademagere hører rygter om en fisk lavet med lyserød skumfidus omgivet af fyldig, mørk chokolade, vil de øjeblikkelig rejse ud for at finde den. Og finde den, det gjorde de sgu', selvom de ikke vil fortælle hvor. Men det gør os ikke så meget, så længe vi kan nyde alt den lyserøde, chokoladeholdige lækkerhed.

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Cadbury Chomp 23.5 g Cadbury Chomp 23.5 g
  Available
  Cadbury Chomp
  23.5 g

  En fræk omgang tyggekaramel overdækket af lækker Cadbury mælkechokolade – en smagfuld snack du ikke kan modstå at lade tænderne synke ned i! En skøn mælkechokolade med et lækkert centrum af tyggekaramel. En sikker favorit hos de små. Folk elsker at have dem i lommen, så der altid er en hurtig snack i nærheden i løbet af dagen.

  5,95 DKK
 • Cadbury Chopped Nut Block 95 g
  Available
  Cadbury Chopped Nut Block
  95 g

  Skøn og blød Cadbury Dairy Milk mælkechokolade, som er fyldt med saftige, tørrede druer og knasende mandler, som er hakket, så du får den mest perfekte kombination i hver eneste bid! Cadburys lækre, cremede mælkechokolade med hakkede mandler. En generøs 95 g bar, som er perfekt at dele med venner og familie. Indpakket i vores særlige, genlukkelige...

  19,95 DKK
 • Cadbury Crunchie Rocks 110 g Cadbury Crunchie Rocks 110 g
  Available
  Cadbury Crunchie Rocks
  110 g

  Crunchie Rocks er en perfekt kombination af sprøde, knasende, bikagestykker og gyldne cornflakes væltet i Cadbury mælkechokolade. Perfekt til at dele for at opnå følelsen af fredag.

  29,95 DKK
 • Cadbury Curly Wurly 26 g Cadbury Curly Wurly 26 g
  Available
  Cadbury Curly Wurly
  26 g

  Forestil dig en tyggevenlig karamel stige. Draper den nu med lækker mælkechokolade - siden 1970'erne er Curly Wurly stadig en fast favorit.

  5,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Biscuits 110 g Cadbury Dairy Milk Biscuits 110 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Biscuits
  110 g

  Småkage helt dækket med mælkechokolade. Uimodståelige Marie-småkager, som er overdænget med den glatte Cadbury Dairy Milk mælkechokolade.

  19,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Block 95 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Block
  95 g

  Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905 og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske Øer og Fairtrade kakaobønner er Cadbury Dairy Milk stadig en af Storbritanniens top-chokolademærker.

  19,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Caramel 45 g Cadbury Dairy Milk Caramel 45 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Caramel
  45 g

  Cadbury Dairy Milk mælkechokolade med et karamelfyldt centrum. Lækker, cremet Cadbury mælkechokolade med et klæbrigt, karamelindre.

  10,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Chocolate Bar 45 g Cadbury Dairy Milk Chocolate Bar 45 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Chocolate Bar
  45 g

  Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905, og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske øer og Fairtrade kakaobønner forbliver Cadbury Dairy Milk en af Storbritanniens bedste chokolademærker.

  10,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Little Bars 18 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Little Bars
  18 g

  Lækker, cremet Cadbury mælkechokoladebar i en mini-version. Lavet ud af halvandet glas frisk mælk. Nu kan du opleve den samme lækre smag af Cadbury Dairy Milk, som ikke “kun” er produceret af halvandet glas frisk mælk fra de britiske øer, men også med Ghanesiske Fairtrade kakaobønner.

  5,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Oreo Sandwich Block 92 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Oreo Sandwich Block
  92 g

  Chokoladeelskere vil gå amok over den nye Cadbury chokoladebar, som for første gang nogensinde indeholder hele Oreo-småkager. Den nye sandwichagtige bar har hele Oreo-halvdele på toppen og bunden af hver firkant af Dairy mælkechokoladen samt også en cirkel af det berømte, hvide crème. Mælkechokolade med 20 småkager og vaniljesmagsfyld (11,5 %).

  19,95 DKK
 • Cadbury Double Decker 55 g Cadbury Double Decker 55 g
  -50%
  Available
  Cadbury Double Decker
  55 g

  >Lag af sprød morgenmad og hård nougat pakket ind i lækker Cadbury mælkechokolade. Double Decker navnet er inspireret af dobbeltdækkerbussen, der i 1970'erne blev et symbol på Britskhed.

  5,48 DKK 10,95 DKK -50%
 • Cadbury Dream 50 g
  Available
  Cadbury Dream
  50 g

  Cadbury Dream hvid chokoladebar er lavet af rigtig, glat, smelter-i-din-mund hvid chokolade. Bemærk, at Cadbury Dream hvid chokolade indeholder kakaosmør. Cremet, rigtig hvid chokolade med kakaosmør, som smelter i din mund.

  19,95 DKK
 • Cadbury Freddo 18 g Cadbury Freddo 18 g
  Available
  Cadbury Freddo
  18 g

  Cadbury Freddo Dairy er i bund og grund en mælkechokoladebar i en form af ingen andre end den ikoniske Freddo - en fuld påklædt, permanent glad frø. Denne billige chokoladesnack er en favorit blandt børn så vel som en syndig fornøjelse for mange voksne.

  4,95 DKK
 • Cadbury Freddo Caramel 19.5 g Cadbury Freddo Caramel 19.5 g
  Available
  Cadbury Freddo Caramel
  19.5 g

  Cadbury Dairy Milk Freddo Caramel er en variant af den klassiske Freddo chokoladebar. Som i den originale kommer denne billige lækkerbisken i form af tegnefilmsfrøen Freddo - forskellen ligger i dens bløde karamelindre.

  4,95 DKK
 • Cadbury Freddo Faces 35 g Cadbury Freddo Faces 35 g
  Available
  Cadbury Freddo Faces
  35 g

  En lækker og sjov lækkerbisken i mundrette størrelse, der indeholder Freddo i masser af forskellige, sjove stillinger. Alle har et yndlings Freddo ansigt. Hvilket er dit?

  9,95 DKK
 • Cadbury Fruit and Nut Chocolate Bar 49 g Cadbury Fruit and Nut Chocolate Bar 49 g
  Available
  Cadbury Fruit and Nut Chocolate Bar
  49 g

  Prøv noget nyt med tyggevenlige rosiner og hakkede mandler indpakket i en cremet Cadbury mælkechokolade. Cadbury kvalitets-mælkechokoladebar med frugt og nødder er en eftergivelig måde at gøre øjeblikket lækkert på.

  10,95 DKK
 • Cadbury Fudge 25.5 g Cadbury Fudge 25.5 g
  Available
  Cadbury Fudge
  25.5 g

  Hvem kan modstå en blød fudge-bar omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade? Den ramte først butikshylderne i 1948, og er muligvis den bedst kendte jingle fra 1980'erne og 90'ernes TV. 'A finger of fudge is just enough to give your kids a treat'.

  5,95 DKK
 • Cadbury Giant Buttons 80 g Cadbury Giant Buttons 80 g
  Available
  Cadbury Giant Buttons
  80 g

  Lækkert enkelt, og simpelthen bare skøn! Store stykker Cadbury Dairy Milk mælkechokolade formet som knapper, og lavet på frisk mælk fra de britiske bondegårde – smagfuld underholdning i en pose! Cadbury Dairy Milk Giant Buttons er poser, store nok til at dele, af cremet mælkechokolade, som er i sjove former. Ideelt at dele med familie og venner.

  19,95 DKK
 • Cadbury Jaffas 180 g Cadbury Jaffas 180 g
  Available
  Cadbury Jaffas
  180 g

  En af vores mest erfarne slikmagere er betroet den hellige opgave at skabe denne klassiske, kiwi favorit. Cadbury Jaffas er en perfekt sfære af chokolade-appelsin og kiwiens lækkerhed, der er ideel at rulle rundt i munden (eller ned ad gangen).

  44,95 DKK
 • Cadbury Mighty Perky Nana 45 g Cadbury Mighty Perky Nana 45 g
  -50%
  Available
  Cadbury Mighty Perky Nana
  45 g

  Chokoladebar med banansmag omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade.

  9,98 DKK 19,95 DKK -50%
 • Cadbury Moro Bar 60 g
  Available
  Cadbury Moro Bar
  60 g

  Kun de modigste chokolade-feinschmeckere vover at spise Moro-kammeret. For at producere en Moro-bar, må du først kæmpe mod nougatten og piske den til underkastelse. Dernæst må du vinde tovtrækningen mod karamellen før, du kan forsegle det hele i et knasende bur af Cadbury mælkechokolade. Dette er grunden til, at en Moro-bar er proppet med mere lækker...

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere