Varer fra Cadbury

Cadbury har produceret Cadbury mælkechokolade siden 1905 — det er lang tid at sprede glæde! Gennem årene har Cadbury tilføjet en række lækre chokolademærker og barer, som du kan kigge på herunder. Værsågod!

Mere

Opdag den lækre udvalg af Cadbury produkter tilgængelig på nuværende tidspunkt og undersøg nærmere. Hvilken en er din favorit?

Less
Viser 1 - 24 af 49 produkter
 • Cadbury Bitsa Wispa 110 g
  Available
  Cadbury Bitsa Wispa
  110 g

  Frække stykker af din yndlings, fløjlsbløde-teksturerede Wispa bar. Ideel til at dele med familie og venner.

  29,95 DKK
 • Cadbury Boost 48.5 g Cadbury Boost 48.5 g
  Available
  Cadbury Boost
  48.5 g

  Bliv boostet med energien fra mælkechokolade, karamel og kiks. Oprindelig lanceret som Cadbury Coconut Boost i 1985. Dengang blev Boost reklameret af Vic Reeves og Bob Mortimer med det latterlige, surrealistiske slogan: It's slightly rippled with a flat underside" - Det er lettere bølget med en flad underside.

  10,95 DKK
 • Cadbury Buzz Bar 20 g Cadbury Buzz Bar 20 g
  Available
  Cadbury Buzz Bar
  20 g

  I en smuk eng lige bagved vores fabrik finder du kæmpestore chokoladeværksteder, der summer af aktivitet. Det er her vores bier anstrenger sig for at lægge et lag af luftig skumfidus, lækker karamel og blødt Cadbury mælkechokolade sammen for at skabe Buzz Bars. Det er den rene skumfidushimmel. 

  9,95 DKK
 • Cadbury Caramel Egg 39 g Cadbury Caramel Egg 39 g
  -50%
  Available
  Cadbury Caramel Egg
  39 g

  Mælkechokoladeæg med en kerne af karamel (47%). Lækkert Cadbury mælkechokoladeæg fuld af herlig, blød karamel. En perfekt åske-forkælelse!

  4,98 DKK 9,95 DKK -50%
 • Cadbury Chocolate Fish 20 g Cadbury Chocolate Fish 20 g
  Available
  Cadbury Chocolate Fish
  20 g

  Når vores chokolademagere hører rygter om en fisk lavet med lyserød skumfidus omgivet af fyldig, mørk chokolade, vil de øjeblikkelig rejse ud for at finde den. Og finde den, det gjorde de sgu', selvom de ikke vil fortælle hvor. Men det gør os ikke så meget, så længe vi kan nyde alt den lyserøde, chokoladeholdige lækkerhed.

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Cadbury Chomp 23.5 g Cadbury Chomp 23.5 g
  Available
  Cadbury Chomp
  23.5 g

  En fræk omgang tyggekaramel overdækket af lækker Cadbury mælkechokolade – en smagfuld snack du ikke kan modstå at lade tænderne synke ned i! En skøn mælkechokolade med et lækkert centrum af tyggekaramel. En sikker favorit hos de små. Folk elsker at have dem i lommen, så der altid er en hurtig snack i nærheden i løbet af dagen.

  5,95 DKK
 • Cadbury Chopped Nut Block 95 g
  Available
  Cadbury Chopped Nut Block
  95 g

  Skøn og blød Cadbury Dairy Milk mælkechokolade, som er fyldt med saftige, tørrede druer og knasende mandler, som er hakket, så du får den mest perfekte kombination i hver eneste bid! Cadburys lækre, cremede mælkechokolade med hakkede mandler. En generøs 95 g bar, som er perfekt at dele med venner og familie. Indpakket i vores særlige, genlukkelige...

  19,95 DKK
 • Cadbury Creme Egg 40 g Cadbury Creme Egg 40 g
  -25%
  Available
  Cadbury Creme Egg
  40 g

  Et mælkechokoladeæg der indeholder hvidt og gult fondantfyld. Cadbury Creme Eggs er her ikke kun i påsken for at tilbyde deres cremede fyld - de er kommet for at blive

  7,46 DKK 9,95 DKK -25%
 • Cadbury Crunchie 40 g Cadbury Crunchie 40 g
  Available
  Cadbury Crunchie
  40 g

  Et gyldent bikagecenter omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade. Lanceret helt tilbage i 1929, blev Crunchie en Cadbury klassiker. Grib følelsen af fredag!

  10,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
 • Cadbury Crunchie Rocks 110 g Cadbury Crunchie Rocks 110 g
  Available
  Cadbury Crunchie Rocks
  110 g

  Crunchie Rocks er en perfekt kombination af sprøde, knasende, bikagestykker og gyldne cornflakes væltet i Cadbury mælkechokolade. Perfekt til at dele for at opnå følelsen af fredag.

  29,95 DKK
 • Cadbury Curly Wurly 26 g Cadbury Curly Wurly 26 g
  Available
  Cadbury Curly Wurly
  26 g

  Forestil dig en tyggevenlig karamel stige. Draper den nu med lækker mælkechokolade - siden 1970'erne er Curly Wurly stadig en fast favorit.

  5,95 DKK
 • Cadbury Daim Block 120 g
  Available
  Cadbury Daim Block
  120 g

  Eksperterne hos Cadbury har slået sig sammen med Daim for at bringe dig denne lækre Daim mælkechokoladebar. Cadburys vidunderlige, cremede mælkechokolade er lavet med halvandet glas frisk mælk, og den er skarp med de mange mandelkaramelstykker af en Daimbar.

  19,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Biscuits 110 g Cadbury Dairy Milk Biscuits 110 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Biscuits
  110 g

  Småkage helt dækket med mælkechokolade. Uimodståelige Marie-småkager, som er overdænget med den glatte Cadbury Dairy Milk mælkechokolade.

  19,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Block 95 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Block
  95 g

  Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905 og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske Øer og Fairtrade kakaobønner er Cadbury Dairy Milk stadig en af Storbritanniens top-chokolademærker.

  19,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Caramel 45 g Cadbury Dairy Milk Caramel 45 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Caramel
  45 g

  Cadbury Dairy Milk mælkechokolade med et karamelfyldt centrum. Lækker, cremet Cadbury mælkechokolade med et klæbrigt, karamelindre.

  10,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Caramel Block 120 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Caramel Block
  120 g

  Lækker, cremet Cadbury mælkechokolade med et blødt karamelindre. Produceret af halvandet glas frisk mælk. En generøs mængde med sine 120 g – som er perfekt at dele med familie og venner. Indpakket i vores særlige, genlukkelige indpakning.

  19,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Chocolate Bar 45 g Cadbury Dairy Milk Chocolate Bar 45 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Chocolate Bar
  45 g

  Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905, og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske øer og Fairtrade kakaobønner forbliver Cadbury Dairy Milk en af Storbritanniens bedste chokolademærker.

  10,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Little Bars 18 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Little Bars
  18 g

  Lækker, cremet Cadbury mælkechokoladebar i en mini-version. Lavet ud af halvandet glas frisk mælk. Nu kan du opleve den samme lækre smag af Cadbury Dairy Milk, som ikke “kun” er produceret af halvandet glas frisk mælk fra de britiske øer, men også med Ghanesiske Fairtrade kakaobønner.

  5,95 DKK
 • Cadbury Dairy Milk Oreo Sandwich Block 92 g
  Available
  Cadbury Dairy Milk Oreo Sandwich Block
  92 g

  Chokoladeelskere vil gå amok over den nye Cadbury chokoladebar, som for første gang nogensinde indeholder hele Oreo-småkager. Den nye sandwichagtige bar har hele Oreo-halvdele på toppen og bunden af hver firkant af Dairy mælkechokoladen samt også en cirkel af det berømte, hvide crème. Mælkechokolade med 20 småkager og vaniljesmagsfyld (11,5 %).

  19,95 DKK
 • Cadbury Double Decker 55 g Cadbury Double Decker 55 g
  Available
  Cadbury Double Decker
  55 g

  >Lag af sprød morgenmad og hård nougat pakket ind i lækker Cadbury mælkechokolade. Double Decker navnet er inspireret af dobbeltdækkerbussen, der i 1970'erne blev et symbol på Britskhed.

  10,95 DKK
 • Cadbury Dream 50 g
  Available
  Cadbury Dream
  50 g

  Cadbury Dream hvid chokoladebar er lavet af rigtig, glat, smelter-i-din-mund hvid chokolade. Bemærk, at Cadbury Dream hvid chokolade indeholder kakaosmør. Cremet, rigtig hvid chokolade med kakaosmør, som smelter i din mund.

  19,95 DKK
 • Cadbury Flake 32 g Cadbury Flake 32 g
  Available
  Cadbury Flake
  32 g

  Opskriften på Cadbury Flakes er en tæt beskyttet hemmelighed, og ingen andre chokoladeproducenter har nogensinde formået at genskabe den. Det er derfor, ingen anden chokoladebar kan konkurrere med Cadbury Flakes' fine, sprøde tekstur.

  10,95 DKK
 • Cadbury Freddo 18 g Cadbury Freddo 18 g
  Available
  Cadbury Freddo
  18 g

  Cadbury Freddo Dairy er i bund og grund en mælkechokoladebar i en form af ingen andre end den ikoniske Freddo - en fuld påklædt, permanent glad frø. Denne billige chokoladesnack er en favorit blandt børn så vel som en syndig fornøjelse for mange voksne.

  4,95 DKK
 • Cadbury Freddo Caramel 19.5 g Cadbury Freddo Caramel 19.5 g
  Available
  Cadbury Freddo Caramel
  19.5 g

  Cadbury Dairy Milk Freddo Caramel er en variant af den klassiske Freddo chokoladebar. Som i den originale kommer denne billige lækkerbisken i form af tegnefilmsfrøen Freddo - forskellen ligger i dens bløde karamelindre.

  4,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere