Liste over varer fra brand Brain Blasterz

Brain Blasterz Brain Bitz 45 g Brain Blasterz Brain Bitz 45 g 2
Tilgængelig
Slik

Brain Blasterz Brain Bitz

Brain Blasterz
45 g
9,95 kr.
Stykker af mega-surt slik. Tilgængelig i pakker med to-smagsblandinger. Fire smagsvarianter i alt. Du skal blot blande stykkerne sammen og nyde den mega sure smag! Ikke egnet til babyer, tøsedrenge eller voksne!
 2
Tilgængelig
Slik

Brain Blasterz Candy Spray Mega Sour

Brain Blasterz
28 ml
11,95 kr.
Tungeprikkende spas i form af sur-sød spray. Til dem der ønsker at kilde deres smagsløg dagen lang. Denne sjove dispenser passer lige i lommen eller i tasken. Tilgængelig med to savlfremkaldende smagsvarianter: Æble og jordbær. Brain Blasterz er ikke egnet til babyer, tøsedrenge eller voksne.
Brain Blasterz Mega Sour Hard Candy 48 g Brain Blasterz Mega Sour Hard Candy 48 g 2
Tilgængelig
Slik

Brain Blasterz Mega Sour Hard Candy

Brain Blasterz
48 g
14,95 kr.
En af de mest populære sliktyper, der kan købes online fra vores megasure udvalg. Indeholder individuelt indpakkede EXTREME SOUR bolsjer i fire smagsvarianter: Blåbær, citron, vandmelon og æble. Ikke velegnede til babyer, tøsedrenge og voksne!
Brain Blasterz Mega Sour Powder with Lolly Dipper 10 g Brain Blasterz Mega Sour Powder with Lolly Dipper 10 g 2
Tilgængelig
5,95 kr.
Disse Jordbær, Hindbær eller Æble Lolly Dippers er nogle af de mest sure stykker slik på markedet. Hver pakke indeholder en hjerneformet slikkepind til at dyppe. Ikke egnet til babyer, tøsedrenge eller voksne!
Brain Blasterz Oozing Brain Gum 30 g Brain Blasterz Oozing Brain Gum 30 g 2
Tilgængelig
Slik

Brain Blasterz Oozing Brain Gum

Brain Blasterz
30 g
14,95 kr.
Denne hjerneformede beholder indeholder 12 stykker tyggegummi med sur frugtsmag og med et sivende indre. Ikke egnet til babyer, tøsedrenge eller voksne.
Brain Blasterz Sour Gummies 100 g
Tilgængelig
Slik

Brain Blasterz Sour Gummies

Brain Blasterz
100 g
19,95 kr.
Bløde vingummier med syrlig frugtsmag. Varianter: Appelsin, hindbær, jordbær og æble. Level 2 på surhedsskalaen. Hver pose indeholder omtrent 100g slik.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.