Liste over varer fra brand Betty Crocker

Betty Crockers produkter til bagning er enkle at bruge og fantastiske til enhver lejlighed – stor eller lille. Ja selv, når der ikke er brug for en anledning overhovedet. Det er let at ose og handle i iKiosk's Betty Crocker-sortiment.

Mere
Betty Crocker Cream Cheese Style Icing 400 g
Tilgængelig
Kolonial

Betty Crocker Cream Cheese Style Icing

Betty Crocker
400 g
44,95 kr.
Denne fyldige, bløde, og vildt lækre flødeost-glasur er skøn at komme på din røde fløjlskage, og den fuldender den perfekte gulerodskage-frosting. Hver klar-til-brug beholder indeholder glasur nok til at dække en ca. 25 centimeter stor kage (tolv personer), eller dække ca. 27 cupcakes. Med Betty Crocker får du en perfekt glasur hver gang.
Tilgængelig
Kolonial

Betty Crocker Classic Coffee Icing

Betty Crocker
400 g
44,95 kr.
Glasur med smag af kaffe, som du kan komme på kager eller cupcakes. Indeholder nok til at dække en 23cm, rund kage eller 32 cupcakes. Aldrig før har det været lettere at sætte prikken over i´et på dit bagværk med denne klassiske kaffeglasur fra Betty Crocke. Brug bagsiden af en teske til at lave dybe hvirvler i denne fyldige og overdådige glasur, så du...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.