Varer fra Annabelle's

Annabelle Candy Company er producenten af Rocky Road, Big Hunk, Look, U-NO og Abba Zaba chokoladebarer. Rocky Road mærket er den mest populære produkt fra Annabelle’s og er rangeret som de 35-40 mest populære chokoladebarer på Østkysten! Hver Rocky Road chokoladebar er fyldt med skumfiduser, chokolade og cashewnødder. Prøv en i dag og find ud af hvorfor Annabelle’s chokoladebarer er så populære, som de er.

Viser 1 - 3 af 3 produkter
 • Annabelle Rocky Road S'mores 46 g
  Available
  Annabelle Rocky Road S'mores
  46 g

  Annabelle's håndlavede Rocky Road S'mores barer indeholder en rigtig graham kiks og cashewnødder er omgivet af en luftig skumfidus center og dækket til med mælkechokolade. 

  14,95 DKK
 • Annabelles Abba-Zaba 57 g Annabelles Abba-Zaba 57 g
  Available
  Annabelles Abba-Zaba
  57 g

  Abba-Zaba er en tyk, rig, chewy karamel med en rig, cremet peanut butter fyld i midten. Disse barer er rige på protein og ekstrem tilfredsstillende, hvad der gør Abba-Zaba et sikkert mesterværk i en klasse for sig. Hvis du elsker karamel og peanut butter, vil du med sikkerhed elske disse! Med deres iøjnefaldende gul og sort-ternede indpakning skriger...

  11,95 DKK
 • Annabelles Rocky Road 51 g Annabelles Rocky Road 51 g
  Available
  Annabelles Rocky Road
  51 g

  Annabelle’s Rocky Road barer er håndlavede i Californien, USA af Annabelle Candy Company. Denne klassiske amerikanske kombination af skumfidus, chokolade og ristede nødder er indpakket for din fornøjelses skyld i en 51g bar. Den rige mælkechokolade toppet med cashewnødder er balanceret med en skumfiduskerne for at give dig en perfekt mundfuld i hvert bid. 

  14,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere