Varer fra Annabelle's

Annabelle Candy Company er producenten af Rocky Road, Big Hunk, Look, U-NO og Abba Zaba chokoladebarer. Rocky Road mærket er den mest populære produkt fra Annabelle’s og er rangeret som de 35-40 mest populære chokoladebarer på Østkysten! Hver Rocky Road chokoladebar er fyldt med skumfiduser, chokolade og cashewnødder. Prøv en i dag og find ud af hvorfor Annabelle’s chokoladebarer er så populære, som de er.

Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • Annabelle Rocky Road Mint Annabelle Rocky Road Mint
  Available
  Annabelle Rocky Road Mint
  51 g

  Annabelle Rocky Road Mint Dark Chocolate Bar er en lækker kombination af skumfiduser med cashewnødder og mint omgivet af mørk chokolade. Rocky Road barer er dækket til med tyk, lækker mørk chokolade omkring skumfiduser og cashewnødder. Denne gamle klassiker er stadig friskere end nogensinde og en rigtig populær retro chokoladebar. 

  11,95 DKK
 • Annabelle Rocky Road S'mores
  Available
  Annabelle Rocky Road S'mores
  46 g

  Annabelle's håndlavede Rocky Road S'mores barer indeholder en rigtig graham kiks og cashewnødder er omgivet af en luftig skumfidus center og dækket til med mælkechokolade. 

  11,95 DKK
 • Annabelles Abba-Zaba Annabelles Abba-Zaba
  -50%
  Available
  Annabelles Abba-Zaba
  57 g

  Abba-Zaba er en tyk, rig, chewy karamel med en rig, cremet peanut butter fyld i midten. Disse barer er rige på protein og ekstrem tilfredsstillende, hvad der gør Abba-Zaba et sikkert mesterværk i en klasse for sig. Hvis du elsker karamel og peanut butter, vil du med sikkerhed elske disse! Med deres iøjnefaldende gul og sort-ternede indpakning skriger...

  5,98 DKK 11,95 DKK -50%
 • Annabelles Rocky Road Annabelles Rocky Road
  Available
  Annabelles Rocky Road
  51 g

  Annabelle’s Rocky Road barer er håndlavede i Californien, USA af Annabelle Candy Company. Denne klassiske amerikanske kombination af skumfidus, chokolade og ristede nødder er indpakket for din fornøjelses skyld i en 51g bar. Den rige mælkechokolade toppet med cashewnødder er balanceret med en skumfiduskerne for at give dig en perfekt mundfuld i hvert bid. 

  11,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere