Liste over varer fra brand Annabelle's

Annabelle Candy Company er producenten af Rocky Road, Big Hunk, Look, U-NO og Abba Zaba chokoladebarer. Rocky Road mærket er den mest populære produkt fra Annabelle’s og er rangeret som de 35-40 mest populære chokoladebarer på Østkysten! Hver Rocky Road chokoladebar er fyldt med skumfiduser, chokolade og cashewnødder. Prøv en i dag og find ud af hvorfor Annabelle’s chokoladebarer er så populære, som de er.

Mere
Annabelle Rocky Road S'mores 48 g
Tilgængelig
Chokolade

Annabelle Rocky Road S'mores

Annabelle's
48 g
14,95 kr.
Annabelles håndlavede Rocky Road S'mores-barer indeholder en rigtig graham kiks og cashewnødder, og er omgivet af et luftigt, skumfiduscentrum og dækket til med mælkechokolade.
Annabelles Abba-Zaba 57 g Annabelles Abba-Zaba 57 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Annabelles Abba-Zaba

Annabelle's
57 g
14,95 kr.
Abba-Zaba er en tyk, kraftig, tyggevenlig karamel med et kraftigt, cremet, peanutbutterfyld i midten. Disse barer er rige på protein og ekstremt tilfredsstillende, hvad der gør Abba-Zaba et sikkert mesterværk i en klasse for sig.
Annabelles Rocky Road 51 g Annabelles Rocky Road 51 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Annabelles Rocky Road

Annabelle's
51 g
14,95 kr.
Annabelles Rocky Road barer er håndlavede i Californien, USA af Annabelle Candy Company. Denne klassiske, amerikanske kombination af skumfidus, chokolade og ristede nødder er indpakket for din fornøjelses skyld i en 51 g bar. Den kraftige mælkechokolade toppet med cashewnødder er velbalanceret med en skumfiduskerne for at give dig en perfekt mundfuld i...
 2
Tilgængelig
Chokolade

Big Hunk

Annabelle's
50 g
14,95 kr.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.