Liste over varer fra brand Altoids

 2
Tilgængelig
Slik

Altoids Cinnamon

Altoids
50 g
26,95 kr.
Så er det endelig dit store øjeblik, Altoids mints med overraskende kraftig kanelsmag. Du får endelig muligheden for at imponere med din vindertale. Den sidste ting, du har brug for, er at din ånde skal forråde dig. Godt, at du har Altoids mints. Tag en af disse dyrebare mints i munden, og før du ved af det, kommer der ikke andet end selvtillid ud af din...
 2
Tilgængelig
Slik

Altoids Peppermint

Altoids
50 g
26,95 kr.
Så er det endelig dit store øjeblik, Altoids mints med overraskende kraftig pebermyntesmag. Du får endelig muligheden for at imponere med din vindertale. Den sidste ting, du har brug for, er at din ånde skal forråde dig. Godt, at du har Altoids mints. Tag en af disse dyrebare mints i munden, og før du ved af det, kommer der ikke andet end selvtillid ud af...
 2
Tilgængelig
Slik

Altoids Spearmint

Altoids
50 g
26,95 kr.
Den originale og anerkendte Spearmint fra Altoids er indbegrebet af mintpastiller for enhver freinschmecker inden for frisk ånde, og som er på jagt efter den overraskende stærke smag. Den er produceret med smag af stærk spearmint, og den gør andre mintpastiller grønne af misundelse. Den er pakket i en praktisk metalæske i lommestørrelse.
 2
Tilgængelig
Slik

Altoids Wintergreen

Altoids
50 g
26,95 kr.
Nu kan du blive frisket op med en overraskende stærk smag af vintergrønplanten. Få et boost af den gode ånde, som giver dig selvtillid, når du spiser Altoids mintpastiller. Den originale, anerkendte mintpastil passer altid på dig. Pakken inkluderer Altoids -pastiller med en overraskende stærk smag af vintergrønplanten, pakket i den berømte metaldåse.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.