Varer fra Airheads

AirHeads er en chewy karamel-agtig konfekt, som børn elsker at trække i, mase og støbe i skøre former, før de bider til. Chewier og længerevarende end de traditionelle karameller. AirHeads er lækre og sjove lækkerier, der kommer i et udvalg af både søde og sure frugtsmag.

Viser 1 - 14 af 14 produkter
 • Airheads Bubble Gum Cherry 34 g Airheads Bubble Gum Cherry 34 g
  Available
  Airheads Bubble Gum Cherry
  34 g

  For en intens frugtig smag, prøv Airheads Cherry tyggegummi. Hver tygbar stykke i denne 14-stk pakke er et brag af sød kirsebærsmag i din mund. Denne sjove, amerikanske lækkerbid vil minde dig om en picnictur om sommeren, da intet kunne køle dig ned som et stykke iskold kirsebær. Denne lækre Airheads tyggegummi vil tage dig på en kølig tur ned af...

  14,95 DKK
 • AirHeads Cherry 15 g AirHeads Cherry 15 g
  Available
  AirHeads Cherry
  15 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse kirsebærslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Airheads Grape 15.6 g Airheads Grape 15.6 g
  Available
  Airheads Grape
  15.6 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse vindrueslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
 • AirHeads Green Apple 15 g AirHeads Green Apple 15 g
  Available
  AirHeads Green Apple
  15 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse æbleslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
 • Airheads Orange 15.6 g Airheads Orange 15.6 g
  Available
  Airheads Orange
  15.6 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse appelsinslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
 • Airheads Pakke Airheads Pakke
  -10%
  Available
  Airheads Pakke

  87,71 DKK 97,45 DKK -10%
 • AirHeads Strawberry 15 g AirHeads Strawberry 15 g
  Available
  AirHeads Strawberry
  15 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse jordbærslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
 • AirHeads Watermelon 15 g AirHeads Watermelon 15 g
  Available
  AirHeads Watermelon
  15 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse vandmelonslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
 • AirHeads White Mystery 16 g AirHeads White Mystery 16 g
  Available
  AirHeads White Mystery
  16 g

  De er cremede. De er søde. Men selv vi slikeksperter kan ikke helt finde ud af deres sande smag. Se om du kan løse mysteriet ved at åbne op for disse lækre slik gemt i en chewy gåde.

  4,95 DKK
 • Airheads White Mystery Freezer Bars 10 pack - 283.5 g
  Available
  Airheads White Mystery Freezer Bars
  10 pack - 283.5 g

  Disse freezer barer er ikke kun forfriskende lækkerier, men leverer også et sjovt Gæt-en-smag spil! Du vil ikke vide hvilken forfriskende, juicy, frugtig smag, du har fået, indtil du kommer den i munden! Smag omfatter jordbær, grønt æble, appelsin, vindrue, pink lemonade, vandmelon eller blå hindbær. Hvilken vil du få? Er din yndlingssmag der? Der er kun...

  24,95 DKK
 • Airheads Xtremes Sour Rainbow Berry 57 g
  Available
  Airheads Xtremes Sour Rainbow Berry
  57 g

  Airheads Extreme Rainbow Berry giver dig ekstrem smag i enhver smuk bid! Du kan vride, rulle og trække på disse søde slikstrimler, dækket af sur sukker.

  14,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere