Varer fra Airheads

AirHeads er en chewy karamel-agtig konfekt, som børn elsker at trække i, mase og støbe i skøre former, før de bider til. Chewier og længerevarende end de traditionelle karameller. AirHeads er lækre og sjove lækkerier, der kommer i et udvalg af både søde og sure frugtsmag.

Viser 1 - 12 af 12 produkter
 • AirHeads Blå Hindbær AirHeads Blå Hindbær
  Available
  AirHeads Blue Raspberry
  15 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse blå hindbærslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Airheads Bubble Gum Blue Raspberry Airheads Bubble Gum Blue Raspberry
  Available
  Airheads Bubble Gum Blue Raspberry
  34 g

  For en intens frugtig smag, prøv Airheads Blue Raspberry tyggegummi. Hver tygbar stykke i denne 14-stk pakke er et brag af sød blå hindbærsmag i din mund. Denne sjove, amerikanske lækkerbid vil minde dig om en picnictur om sommeren, da intet kunne køle dig ned som et stykke iskold blå hindbær. Denne lækre Airheads tyggegummi vil tage dig på en kølig tur...

  14,95 DKK
 • Airheads Bubble Gum Cherry Airheads Bubble Gum Cherry
  Available
  Airheads Bubble Gum Cherry
  34 g

  For en intens frugtig smag, prøv Airheads Cherry tyggegummi. Hver tygbar stykke i denne 14-stk pakke er et brag af sød kirsebærsmag i din mund. Denne sjove, amerikanske lækkerbid vil minde dig om en picnictur om sommeren, da intet kunne køle dig ned som et stykke iskold kirsebær. Denne lækre Airheads tyggegummi vil tage dig på en kølig tur ned af...

  14,95 DKK
 • Airheads Bubble Gum Watermelon
  Available
  Airheads Bubble Gum Watermelon
  34 g

  For en intens frugtig smag, prøv Airheads Watermelon tyggegummi. Hver tygbar stykke i denne 14-stk pakke er et brag af sød vandmelonsmag i din mund. Denne sjove, amerikanske lækkerbid vil minde dig om en picnictur om sommeren, da intet kunne køle dig ned som et stykke iskold vandmelon. Denne lækre Airheads tyggegummi vil tage dig på en kølig tur ned af...

  14,95 DKK
 • AirHeads Kirsebær AirHeads Kirsebær
  Available
  AirHeads Cherry
  15 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse kirsebærslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Airheads Grape Airheads Grape
  Available
  Airheads Grape
  15.6 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse vindrueslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
 • AirHeads Æble AirHeads Æble
  Available
  AirHeads Green Apple
  15 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse æbleslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
 • Airheads Orange Airheads Orange
  Available
  Airheads Orange
  15.6 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse appelsinslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
 • AirHeads AirHeads
  -10%
  Available
  Airheads Pakke

  35,64 DKK 39,60 DKK -10%
 • AirHeads Jordbær AirHeads Jordbær
  Available
  AirHeads Strawberry
  15 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse jordbærslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
 • AirHeads Vandmelon AirHeads Vandmelon
  Available
  AirHeads Watermelon
  15 g

  AirHeads, den lækre, skarpe karamel-agtige chewy slik, der smager bedre for hvert bid. Faktisk er de så vanedannende, at de burde komme med en advarselsmærkat. Lad være med at være en airhead, efterlad det til din slik. Nyd allerede i dag denne lyse vandmelonslik, der får dine tænder til at løbe i vand. 

  4,95 DKK
 • AirHeads White Mystery AirHeads White Mystery
  Available
  AirHeads White Mystery
  16 g

  De er cremede. De er søde. Men selv vi slikeksperter kan ikke helt finde ud af deres sande smag. Se om du kan løse mysteriet ved at åbne op for disse lækre slik gemt i en chewy gåde.

  4,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere