Popcorn

Popcorn er et af de mest undervurderede snacks her i Danmark. Du tænker sikkert, at popcorn kun er tilgængeligt i sødt og saltet. Det passer ikke! Popcorn er tilgængeligt i et kæmpe sortiment af smag og former, uanset om det er fyldt med cheesy cheddarost eller blandet med karamel og nødder. Vores popcorn udvalg vil med sikkerhed tilfredsstille enhver sød og salthungrende smagsløg. Prøv nogen i Danmark allerede i dag!

Sweet Chaos Peppermint Crunch 156 g Sweet Chaos Peppermint Crunch 156 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Chips og snacks

Sweet Chaos Peppermint Crunch

156 g
49,95 kr.
Sweet Chaos håndlavede speciel type af popcorn. Smag af pebermynteknas – Overdrysset med sød hvid og mørk glasur. Yndlingsguf til sæsonens fridage. Produceret med rørsukker og  havsalt. Disse popcorn er non-GMO, poppet i kokosnøddeolie og uden kunstige farve- eller smagsstoffer. Og hvis det ikke skulle være godt nok, så er de også certificeret som...
Sweet Chaos Peanut Butter Cup Drizzle 156 g Sweet Chaos Peanut Butter Cup Drizzle 156 g 2
  • Ny
Tilgængelig
49,95 kr.
Sweet Chaos er ikke en almindelig snack. Kettle Corn, saltstænger og småkagebidder bliver parret med signaturkreationerne fra Cold Stone Creamery sammen med mælke og overdrysset med stykker af hvid chokolade samt knuste kopper med jordnøddesmør. De er perfekte, når du mangler en salt og sød snack i løbet ad dagen.
Sweet Chaos Chocolatey Double Drizzle 156 g Sweet Chaos Chocolatey Double Drizzle 156 g 2
  • Ny
Tilgængelig
49,95 kr.
Søde og salte Kettle Corn med drys af mørk og hvid chokolade. Denne snack tilfredsstiller selv den stærkeste søde tand.
Sweet Chaos Cake Batter Cold Stone Creamery 156 g Sweet Chaos Cake Batter Cold Stone Creamery 156 g 2
  • Ny
Tilgængelig
49,95 kr.
Popcornene fra Sweet Chaos Cold Stone med drys af cremet kagedej giver dig det søde og salte, du hungrer efter ved at dække lækre, saltede popcorn med et overtræk med smag af kagedej. Krymmel færdiggør værket!
Herr's Fire Roasted Sweet Corn 78 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Herr's Fire Roasted Sweet Corn

Herr's
78 g
19,95 kr.
Nyd dette lækre twist til de klassiske popcorn med Herrs Fire Roasted popcorn med smag af søde majs. Disse smagfulde popcorn er luftpoppede og ristet over åben ild, hvorefter krydderierne med smag af sød majs er tilføjet for at transportere dig til en grillfest, hvor du kan nyde smage af friske, søde majs. Tag smagen af sommeren med hjem, så du kan nyde...
Kernel Buffalo Wing Seasoning 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Buffalo Wing Seasoning

Kernel Season's
80 g
49,95 kr.
Udfold din kreative side ved hjælp af den mad, du elsker. Forny dine popcorn, kartofler, kylling, pizza, nødder, grøntsager og alt muligt andet! Produceret med ægte cayennepeber og smør. Tilføj smagen af de autentiske, røgede buffalovinger til dine hjemmelavede popcorn eller en hvilken som helst anden ret, for den sags skyld, med dette Buffalo Wing...
Kernel Season's Butter Seasoning 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Season's Butter Seasoning

Kernel Season's
80 g
49,95 kr.
Der er ikke noget, der hedder “for meget smør”. Vores smørkrydderi smager som rigtigt smør fordi, det er lavet af rigtigt, cremet smør. Værs´go at drysse det på. Tilføj en fyldig smag til dine popcorn, når du skal have filmaften, med dette Butter Popcorn krydderi fra Kernel Seasons.
kernel Caramel Popcorn 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

kernel Caramel Popcorn

Kernel Season's
80 g
49,95 kr.
Kernel Seasons ønskede at dele denne tradition fra Chicago, som er vores hjemby. Det er den legendariske blanding af sød, smøragtig karamel og velsmagende cheddar. Lækkert krydret, og produceret af rigtig kærnemælk og en unik blanding af krydderier. Du kan bruge det til at krydre popcorn, kartofler, pasta, pizza, grøntsager, salat eller andet.
Kernel White Cheddar 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel White Cheddar

Kernel Season's
80 g
49,95 kr.
Hvid cheddar er smagenes ninja. Du kan ikke se det på popcornene, men de leverer en skarp, ægte ostesmag. Du kan give din favoritsnack lidt ekstra krydderi med Kernel Seasons White Cheddar Popcorn krydderi. Denne pakke indeholdende 80 g er også en lækker måde at give andre snacks et smagsløft.
Kernel Nacho Cheddar 76 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Nacho Cheddar

Kernel Season's
76 g
49,95 kr.
Tortilla chips skal ikke være de eneste, som morer sig. Vores smag af Nacho Cheddar blander smagen af ægte cheddar-ost og udvalgte krydderier for at give popcornene det krydrede ekstra, som du er vild med. Tilsæt en eksplosion af lækker smag til din snack med dette Kernel krydderi til popcorn, som får dem til at smage af Nacho Cheddar.
ACT II Light Butter 78 g
Tilgængelig
Chips og snacks

ACT II Light Butter

78 g
11,95 kr.
50% mindre fedt. 30 % færre kalorier. 100% smag af smør. Nyd den varme og smørfyldige smag af fedtfattige og lette popcorn.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.