Popcorn

Popcorn er et af de mest undervurderede snacks her i Danmark. Du tænker sikkert, at popcorn kun er tilgængeligt i sødt og saltet. Det passer ikke! Popcorn er tilgængeligt i et kæmpe sortiment af smag og former, uanset om det er fyldt med cheesy cheddarost eller blandet med karamel og nødder. Vores popcorn udvalg vil med sikkerhed tilfredsstille enhver sød og salthungrende smagsløg. Prøv nogen i Danmark allerede i dag!

Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Buffalo Wing Seasoning

Kernel Season's
80 g
49,95 kr.
Udfold din kreative side ved hjælp af den mad, du elsker. Forny dine popcorn, kartofler, kylling, pizza, nødder, grøntsager og alt muligt andet! Produceret med ægte cayennepeber og smør. Tilføj smagen af de autentiske, røgede buffalovinger til dine hjemmelavede popcorn eller en hvilken som helst anden ret, for den sags skyld, med dette Buffalo Wing...
Kernel Season's Butter Seasoning 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Season's Butter Seasoning

Kernel Season's
80 g
49,95 kr.
Der er ikke noget, der hedder “for meget smør”. Vores smørkrydderi smager som rigtigt smør fordi, det er lavet af rigtigt, cremet smør. Værs´go at drysse det på. Tilføj en fyldig smag til dine popcorn, når du skal have filmaften, med dette Butter Popcorn krydderi fra Kernel Seasons.
kernel Caramel Popcorn 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

kernel Caramel Popcorn

Kernel Season's
80 g
49,95 kr.
Kernel Seasons ønskede at dele denne tradition fra Chicago, som er vores hjemby. Det er den legendariske blanding af sød, smøragtig karamel og velsmagende cheddar. Lækkert krydret, og produceret af rigtig kærnemælk og en unik blanding af krydderier. Du kan bruge det til at krydre popcorn, kartofler, pasta, pizza, grøntsager, salat eller andet.
Kernel White Cheddar 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel White Cheddar

Kernel Season's
80 g
49,95 kr.
Hvid cheddar er smagenes ninja. Du kan ikke se det på popcornene, men de leverer en skarp, ægte ostesmag. Du kan give din favoritsnack lidt ekstra krydderi med Kernel Seasons White Cheddar Popcorn krydderi. Denne pakke indeholdende 80 g er også en lækker måde at give andre snacks et smagsløft.
Kernel Nacho Cheddar 76 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Nacho Cheddar

Kernel Season's
76 g
49,95 kr.
Tortilla chips skal ikke være de eneste, som morer sig. Vores smag af Nacho Cheddar blander smagen af ægte cheddar-ost og udvalgte krydderier for at give popcornene det krydrede ekstra, som du er vild med. Tilsæt en eksplosion af lækker smag til din snack med dette Kernel krydderi til popcorn, som får dem til at smage af Nacho Cheddar.
ACT II Butter Popcorn 78 g
Tilgængelig
Chips og snacks

ACT II Butter Popcorn

78 g
11,95 kr.
Kryb sammen i sofaen med en god film og en stor skål popcorn overhældt med smeltet smør. Popcorn med smørsmag er puffede og friske popcorn lige fra mikrobølgeovnen, og de er fyldt med den lækre smag af smør. De er fantastiske til en filmaften, til arrangementer fx i kirken eller skolen. Smid en pakke i mikrobølgeovnen, og servér friske og lune i en skål...
Act II Popcorn Butter Lovers 78 g Act II Popcorn Butter Lovers 78 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Act II Popcorn Butter Lovers

78 g
11,95 kr.
ACT II's Butter Lovers er en varm og smør-rig type popcorn, som sikkert vil behage alles smagsløg. Du kan føle dig godt tilpas med at dele denne lækre snack med din familie, fordi den indeholder mere fuldkorn og fiber end andre snacks.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.