Popcorn

Popcorn er et af de mest undervurderede snacks her i Danmark. Du tænker sikkert, at popcorn kun er tilgængeligt i sødt og saltet. Det passer ikke! Popcorn er tilgængeligt i et kæmpe sortiment af smag og former, uanset om det er fyldt med cheesy cheddarost eller blandet med karamel og nødder. Vores popcorn udvalg vil med sikkerhed tilfredsstille enhver sød og salthungrende smagsløg. Prøv nogen i Danmark allerede i dag!

Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Jiffy Pop Butter Popcorn

127 g
29,95 kr.
Hvorfor vælge Jiffy Pop Popcorn? Jamen ud over den lækre smørsmag, er den også praktisk! Den kommer med sin egen beholderpande, som du kan komme på komfuret og betragte, mens den vokser, idet kornene popper. Minutter senere har du en kæmpe skål lækre popcorn, og er klar til at sidde ned og se en film. Kan eventuelt deles med andre.
Act II Popcorn Butter Lovers 78 g Act II Popcorn Butter Lovers 78 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Act II Popcorn Butter Lovers

78 g
11,95 kr.
ACT II's Butter Lovers er en varm og smør-rig type popcorn, som sikkert vil behage alles smagsløg. Du kan føle dig godt tilpas med at dele denne lækre snack med din familie, fordi den indeholder mere fuldkorn og fiber end andre snacks.
Smartfood White Cheddar Popcorn 155 g Smartfood White Cheddar Popcorn 155 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Smartfood White Cheddar Popcorn

Frito Lay
155 g
39,95 kr.
Smartfood White Cheddar Cheese Popcorn tillader dig at nyde lækre popcorn uden skyldfølelse. Smartfood popcorn er lige til at byde dine venner på til kampdag eller, når du skal have en filmaften med familien.
ACT II Butter Popcorn 78 g
Tilgængelig
Chips og snacks

ACT II Butter Popcorn

78 g
11,95 kr.
Kryb sammen i sofaen med en god film og en stor skål popcorn overhældt med smeltet smør. Popcorn med smørsmag er puffede og friske popcorn lige fra mikrobølgeovnen, og de er fyldt med den lækre smag af smør. De er fantastiske til en filmaften, til arrangementer fx i kirken eller skolen. Smid en pakke i mikrobølgeovnen, og servér friske og lune i en skål...
Kernel Nacho Cheddar 76 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Nacho Cheddar

76 g
49,95 kr.
Tortilla chips skal ikke være de eneste, som morer sig. Vores smag af Nacho Cheddar blander smagen af ægte cheddar-ost og udvalgte krydderier for at give popcornene det krydrede ekstra, som du er vild med. Tilsæt en eksplosion af lækker smag til din snack med dette Kernel krydderi til popcorn, som får dem til at smage af Nacho Cheddar.
Kernel White Cheddar 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel White Cheddar

80 g
49,95 kr.
Hvid cheddar er smagenes ninja. Du kan ikke se det på popcornene, men de leverer en skarp, ægte ostesmag. Du kan give din favoritsnack lidt ekstra krydderi med Kernel Seasons White Cheddar Popcorn krydderi. Denne pakke indeholdende 80 g er også en lækker måde at give andre snacks et smagsløft.
kernel Caramel Popcorn 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

kernel Caramel Popcorn

80 g
49,95 kr.
Kernel Seasons ønskede at dele denne tradition fra Chicago, som er vores hjemby. Det er den legendariske blanding af sød, smøragtig karamel og velsmagende cheddar. Lækkert krydret, og produceret af rigtig kærnemælk og en unik blanding af krydderier. Du kan bruge det til at krydre popcorn, kartofler, pasta, pizza, grøntsager, salat eller andet.
Cracker Jack The Original Small 35.4 g Cracker Jack The Original Small 35.4 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Cracker Jack The Original Small

Frito Lay
35.4 g
9,95 kr.
Mærket Cracker Jack har været en amerikansk favorit i 120 år. Den skønne blanding af karamelovertrukne popcorn og jordnødder er præcis så lækker, som du husker den. Og, som om dette ikke var nok, hvem husker så ikke spændingen ved at åbne overraskelsen indeni? 

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.