Popcorn

Popcorn er et af de mest undervurderede snacks her i Danmark. Du tænker sikkert, at popcorn kun er tilgængeligt i sødt og saltet. Det passer ikke! Popcorn er tilgængeligt i et kæmpe sortiment af smag og former, uanset om det er fyldt med cheesy cheddarost eller blandet med karamel og nødder. Vores popcorn udvalg vil med sikkerhed tilfredsstille enhver sød og salthungrende smagsløg. Prøv nogen i Danmark allerede i dag!

Smartfood White Cheddar Popcorn 155 g Smartfood White Cheddar Popcorn 155 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Smartfood White Cheddar Popcorn

Frito Lay
155 g
39,95 kr.
Smartfood White Cheddar Cheese Popcorn tillader dig at nyde lækre popcorn uden skyldfølelse. Smartfood popcorn er lige til at byde dine venner på til kampdag eller, når du skal have en filmaften med familien.
Kernel Season's Butter Seasoning 80 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kernel Season's Butter Seasoning

80 g
49,95 kr.
Der er ikke noget, der hedder “for meget smør”. Vores smørkrydderi smager som rigtigt smør fordi, det er lavet af rigtigt, cremet smør. Værs´go at drysse det på. Tilføj en fyldig smag til dine popcorn, når du skal have filmaften, med dette Butter Popcorn krydderi fra Kernel Seasons.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.