Polske varer

Crispy Prince Polo, tyggekarameller… Hvilke andre typer guf kender du, som opnåede popularitet i Polen under kommunismen, og som stadig kan købes i dag? E. Wedel, Wawel, Cheetos er alle sammen enormt populære mærker i Polen, og de nydes stadigvæk af det polske folk den dag i dag. Udforsk RICHNESSOF POLISH SWEETS DELIGHT.

Wawel Mleczna Block 100 g
Tilgængelig
Chokolade

Wawel Mleczna Block

Wawel
100 g
19,95 kr.
Klassisk Wawel mælkechokolade – fløjlsblød og delikat, smelter nærmest på tungen. Indeholder ikke palmeolie, smagsforstærkere, eller E476. Tilsat lecitin fra certificerede, ikke-genmodificerede soyabønner.
Wawel Jagodowa Block 100 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chokolade

Wawel Jagodowa Block

Wawel
100 g
9,98 kr. 19,95 kr.
Perfekt kombination af delikat youghurtfyld og skovbærpuré indkapslet i en bar af fornem og ren chokolade.
Wawel Fresh & Fruity 160 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Wawel Fresh & Fruity

Wawel
160 g
12,48 kr. 24,95 kr.
Friske og frugtige vingummier er ideelle for enhver, der foretrækker lette smag. En sød, frugtig smagsportion. De nye fyldte vingummier indeholder fire frugtsmag med en sød fyld. Ananas og Appelsin med et hindbær-indre, Lime og Hindbær med et citron-indre.
E. Wedel Karmellove! Caramel Block 90 g E. Wedel Karmellove! Caramel Block 90 g 2
Tilgængelig
Chokolade

E. Wedel Karmellove! Caramel Block

E. Wedel
90 g
19,95 kr.
Polens første helt hvide chokoladekaramel. Hemmeligheden ligger i karamellens intense smag omgivet af den skrøbelige Premium kvalitetschokolade.
Nestle Nesquik Milk Cream 26 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Milk Cream

Nestle
26 g
9,95 kr.
Nesquick småkage er en kakaosmåkage fyldt med mælkecreme. Nesquick småkagen indeholder 26 % mindre sukker og 20 % mindre fedt end andre småkage-sandwich på markedet. Den er tilmed lavet af mælk, som gør det til den perfekte snack til dit barn. Den har den Nesquick-smag, som de har lært at holde af!
Wawel Dark Chocolate Deserowa 100 g
Tilgængelig
Chokolade

Wawel Dark Chocolate Deserowa

Wawel
100 g
19,95 kr.
Perfekt, ren chokolade med en unik smag og duft. Har et kakaoindhold på 43 %. Kakaoen er udvalgt af de bedste kakaobønner. Indeholder intet palmeolie, smagsforstærkere eller E476. Beriget med lecitin fra certificerede, ikke-genmodificerede soyabønner.
E. Wedel IceCool 90 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

E. Wedel IceCool

E. Wedel
90 g
7,48 kr. 14,95 kr.
Miodelka Chcolate Hazelnut Cream with Honey and Bredsticks 25 g Miodelka Chcolate Hazelnut Cream with Honey and Bredsticks 25 g 2
Tilgængelig
Chokolade, hasselnødder og honning. Alle ingredienser kombineres i ideelle proportioner, og gør Miodelka til et dejligt smørepålæg. Dens enestående karakter er tilmed forstærket ved fraværet af kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.
Nestle Cinnamon Toast Crunch Breakfast Bar 25 g
Tilgængelig
9,95 kr.
Sprød fiber-bar med kanelsmag og et lag af mælkecreme nederst. Indeholder hele kerner, som er en kilde til kalcium, jern og fem vitaminer. En morgenmadsbar med smarte hvirvler på hvert stykke – Nestle Cinnamon Bar – en kanelsmag, som kan ses! Lavet med fuldkorn og otte, essentielle vitaminer.
Nestle Nesquik Delice Cereal Bar 23 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Nesquik Delice Cereal Bar

Nestle
23 g
9,95 kr.
Nestlé Nesquik Delice er en unik morgenmadsbar med en unik form og en lækker mælkechokolade.
Non Stop Ketchup Joy 70 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chips og snacks

Non Stop Ketchup Joy

Non Stop
70 g
4,98 kr. 9,95 kr.
Saftige tomater, knasende majschips, lækre krydderier... så har vi Non Stop med ketchupsmag. Ligesom pommesfrites ikke er helt det samme uden ketchup, så er der ingen sammenkomst uden Non Stop!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.