Påskepakke Small

713 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
149,95 kr.
Inkl. moms

En lækker påskepakke som indeholder: Mike and Ike Easter Treats, Reese's White Peanut Butter Eggs, Cadbury Mini Eggs Carton, Hershey's Whoppers Mini Robin Eggs, Cadbury Mini Daim Eggs, Hershey's Bunny Milk Chocolate, Cadbury Caramel Egg og Cadbury Oreo Easter Egg.

Pakken er smukt præsenterede i en pink papæske med iKiosks logo. produkterne lægges ovenpå en stykke silkepapir, som holdes på plads af hvid spiralfyld. Som en fin afslutning, følger der et flot ovale til og fra etiketter i gammel guld, med plads til at skrive din egen, håndskrevne tekst.

Cirka størrelse af påskepakke: Bredde 23 cm, dybde 16 cm, højde 7 cm.

Allergener (indeholder)
Æg, Mælk, Nødder, Jordnødder, Soja, Glute​n
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.