Cadbury Mini Eggs Carton 41.5 g
Cadbury Mini Eggs Carton 41.5 g
Cadbury Mini Eggs Carton 41.5 g
Cadbury Mini Eggs Carton 41.5 g

Cadbury Mini Eggs Carton

41.5 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.
Inkl. moms

Sikke en fantastisk idé, lækker britisk-lavet Cadbury Mini Eggs i en handy pakke. Mini eggs er noget af det bedste ved påske i Storbritannien, og hvert år venter millioner af briter længselsfuldt på marts for at se Mini Eggs på hylderne. Lækker Cadbury chokolade er omgivet af en sød sukkerskal, der knaser, når du bider det lille æg. Tygge til eller lade det smelte i munden?

Sukker, mælk, kakaosmør, kakaomasse, tørret skummetmælk, tørret valle (fra mælk), vegetabilske fedtstoffer (palme-, shea), mælkefedt, emulgatorer (E442, E476), modificeret majs og tapioka stivelse, maltodextrin, farver (anthocyaniner , rødbeder rød, paprika ekstrakt, carotenoider), aromaer, mælk chokolade: mælketørstof 14% minimum, kakao 25% minimum, indeholder vegetabilske fedtstoffer ud over kakaosmør.

Allergi: indeholder mælk. Kan indeholde nødder.

Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.