Påske

Peeps Marshmallow Bunny 31 g Peeps Marshmallow Bunny 31 g 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Peeps Marshmallow Bunny

Peeps
31 g
7,48 kr. 14,95 kr.
PEEPS store skumfiduskanin er en sjov skumfidussnack i delevenlig størrelse, som fungerer perfekt som en del af enhver påskeslikkurv! Den traditionelle skumfidus fra Peeps er formet som en stor kanin med en guleroddetalje. Den fungerer fantastisk som fyld i en påskekurv (og endnu bedre til simpelthen bare at spise). Hvad kunne være bedre end at vågne op...
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chokolade

Hershey's Marshmallow Eggs

Hershey's
6 Pack - 161g
32,48 kr. 64,95 kr.
Nyd den klassiske smag af Hersheys mælkecholadeovertrukne skumfiduser i disse æggeformede chokolader sammen med dine kære til denne påske. Hersheys mælkechokoladeovertrukne skumfidusæg er søde og tyggevenlige stykker guf, som er indkapslet i uimodståelig, kraftig og glat mælkechokolade. Disse stykker guf er den perfekte tilføjelse til enhver påskekurv...
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Peeps Yellow Marshmallow Bunnies

Peeps
4 Pack - 31 g
7,98 kr. 15,95 kr.
Hvad kunne være bedre end at vågne op påskemorgen og finde din kurv fyldt med Peeps skumfiduskaniner? Intet, selvfølgelig! Disse vidunderlige jumbo-klassikere er et must i din påskekurv.
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Peeps Yellow Marshmallow Bunnies 12 Pack

Peeps
12 Pack - 95 g
14,98 kr. 29,95 kr.
Hvad kunne være bedre end at vågne op påskemorgen og finde din kurv fyldt med Peeps skumfiduskaniner? Intet, selvfølgelig! Disse vidunderlige jumbo klassikere er et must i din påskekurv.
 2
Tilgængelig
Slik

Peeps Fruit Punch Chicks

Peeps
10 Pack - 85 g
29,95 kr.
Skumfiduskyllinger med smag af frugtpunch og en kombination af skønne frugtsmage, der får dit mundvand til at løbe, og en luftig og sød skumfidus, som ingen kan modstå. Kønne Peeps skumfiduskyllinger i orange og rød, og med smag af frugtpunch.
 2
Tilgængelig
Slik

Peeps Party Cake Chicks

Peeps
10 Pack - 85 g
29,95 kr.
Skumfiduskyllinger med smag af festkage vil med garanti gør enhver dag til en fejring. Så hvad venter du på? Hver bakke indeholder 10 PEEPS Chicks med smag af festkage. Fest bare videre, med-PEEPS fans! De er lavet med stolthed i USA. Prøv nogle af dem i dag og få gang i festen! Nyd den lækre smag af fest i hver eneste overdådige bid af skumfidus!
 2
Tilgængelig
Slik

Peeps Sour Watermelon Chicks

Peeps
10 Pack - 85 g
29,95 kr.
Disse farverige PEEPS vil helt sikkert vække dine smagsløg. Sød og syrlig smag kolliderer og skaber en udledning af vandmelonsmag, som er overjordisk! Snerp munden sammen og nyd dem! Kombinationen af sprød vandmelon og syrlige smag, der vil få dit ansigt til at krølle sig sammen, vil altid friske dig op. Følelsen af blød og smattet skumfidus på din tunge,...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.