Nyheder

 2
  • Ny
Tilgængelig
Slik

Box Of Boogers

92 g
21,95 kr.
Udvalgt specielt til dig... Sure vingummibussemænd der ligner og føles som rigtige snotstykker! Hver pakke indeholder bussemænd i tre forskellige, fantastiske smagsvarianter: Snotmelon, Sur Grøn Bussemand, og Citron Snotter. Tag en vingummibussemand i hånden og gnask på den! Så lækkert med et snert af salt... ligesom rigtige bussemænd. vent lige lidt....
 2
  • Ny
Tilgængelig
Slik

Peeps Ghosts

Peeps
31 g
15,95 kr.
PEEPS Marshmallow Ghosts er så fantastisk lækre til halloween, at det er farligt! Brug dem i opskrifter, kunstværk eller som en sød halloweensnack. Disse luftige skumfidusspøgelser garanterer et smil på læben hos alle dine små trolde.
 2
  • Ny
Tilgængelig
Slik

Peeps Marshmallow Pumpkins

Peeps
31 g
15,95 kr.
PEEPS Marshmallow Pumpkins forbedrer enhver halloween. Luftig skumfidus og sødt sukker kombineret for at gøre disse græskarformede lækkerier til et ideelt valg til halloweenopskrifter og kunsthåndværk.
 2
  • Ny
Tilgængelig
Chokolade

Reese's Pumpkin

Reese's
34 g
14,95 kr.
Grib den perfekte kombination af mælkechokolade og REESES velkendte peanutbutter i en skæg halloweenform.
 2
  • Ny
Tilgængelig
Chokolade

M&M's Candy Corn White Big Bag

M&M's
226.8 g
59,95 kr.
Nyd Halloween med disse White Chocolate Candy Corn M&M's ! De fås i hvide, gule og orange farver, og hylder dermed de berømte halloweenlækkeriers sande farver. Hver 48g M&M's pose indeholder 220 kalorier per portion. Det er en fantastisk snack til fester eller til at uddele, når "Slik eller Ballade" banker på døren.
 2
  • Ny
Tilgængelig
Chokoladebarer

Twix Ghosts

Twix
30.1 g
14,95 kr.
Halloween Twix Caramel Ghost Bar er perfekte til halloween, og er helt klart noget for sig selv. Disse vil henrykke alle dine små onde ånder og trolde. De vil også være herlige til alle dine "Slik eller Ballade"-gæster! Med andre ord er de det mest lækre, sæsonbetonede slik, du nogensinde vil kunne finde. Hver chokoladebar er 30 g, og klar til de...

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.