Nødder

Kan du lide noget med knas i? Vi har et nydeligt udvalg af amerikanske og engelske nødder og kerner overtrukket og fyldt med smag. Tjek vores udvalg ud i dag og prøv et par!

Beer Nuts Original Peanuts 35 g Beer Nuts Original Peanuts 35 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Beer Nuts Original Peanuts

35 g
14,95 kr.
Tag den søde og salte, hemmelige opskrift. Tilsæt et glas koldt, skummende øl. Ligesom enhver superhelteduo, er Beer Nuts Original Peanuts og din yndlingsøl en dynamisk duo. Smag en håndfuld Beer Nuts Original Peanuts, og så vil også du forstå, hvad det er, der gør disse særlige, søde og salte nødder til en passion for seriøse snack-elskere overalt.
 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Corn Nuts Original

113 g
24,95 kr.
Smag de ægte, ristede majskerner. Hør det ultimative knas! Nyd en ægte majssnack-oplevelse. De originale majskorn er præcis så autentiske, som en snack overhovedet kan blive. Med ægte majskerner og rigtig majsmel, ville vi kun kunne presse mere majs i Corn Nuts, hvis vi brugte skallerne som indpakning. Og tro ikke, at vi ikke arbejder på det!
 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Corn Nuts Barbecue Crunchy Corn

48 g
14,95 kr.
Den røgede, søde smag af vores yndlingsbarbecue hjemmefra fås nu i en pose i perfekt snackstørrelse, og BBQ CORN NUTS er et perfekt match af skøn bbq-smag og det unikke knas af Corn Nuts, som vi har lært at elske.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.