Marmelade, honning m.m.

Budweiser Wing Sauce Hot 383 g
  • Ny
Tilgængelig
Kolonial

Budweiser Wing Sauce Hot

383 g
49,95 kr.
Lavet af Budweiser-øl og en speciel blanding af krydderier og smage. Budweiser Brewmasters Premium Sauces er håndlavede for at opnå den ægte og ekstraordinære smagsoplevelse. Smag forskellen med disse førsteklasses saucer, som man kun kan producere af de fineste ingredienser.
Hidden Valley Dips Mix Ranch The Original 28 g
Tilgængelig
Lad ikke dine chips stå alene, når du kan give dem en dejlig hånd i form af denne dipmix med lækre krydderier. Og så er den endda glutenfri. Tilsæt lidt creme fraiche til dipmix’en og så er du klar til at læne dig tilbage og nyde den gode smag med en god snack, friske grøntsager, kiks eller saltkringler!
Cadbury Chocolate Icing 400 g
Tilgængelig
Kolonial

Cadbury Chocolate Icing

Cadbury
400 g
44,95 kr.
I denne bøtte er der glasur til en hel almindelig kage, eller 12 cup cakes
Jif Omega-3 Creamy Peanut Butter 454 g
Tilgængelig
49,95 kr.
Tag dig en sund og velsmagende snack med denne cremede peanut butter! Den indeholder hele 32 mg DHA og EPA omega-3, så du kan holde dig sund og frisk hele dagen.
Jif To Go Creamy Peanut Butter Cups 8 Pack - 344 g Jif To Go Creamy Peanut Butter Cups 8 Pack - 344 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Jif To Go Creamy Peanut Butter Cups

Jif
8 Pack - 344 g
49,95 kr.
Få dig selv en lille lækker cremet Jif Peanut Butter, nok til at smøre dig selv et hurtigt mellemmåltid, lige når du har brug for det. Du kan også bruge den som dip til din yndlingssnack! Den går godt til kiks, saltkringler, selleri, æbler, eller en hvilken som helst frugt eller snacks. Den passer også perfekt til madpakken, til udflugten eller til...
Jif Reduced Fat Creamy Peanut Butter 454 g
Tilgængelig
49,95 kr.
Jif cremet jordnøddesmørepålæg med reduceret fedtindhold. Nyd den friskristede jordnøddesmag. Denne jordnøddesmør er glutenfri, og indeholder ingen konserveringsmidler. Denne Jif jordnøddesmør har hele 25 % mindre indhold af fedt end normalt jordnøddesmør. 25 % lavere fedtindhold end normalt jordnøddesmør. 60 % jordnødder. Smagen af friskristede jordnødder.
E. Wedel Karmellove! Caramel Wedlowski Cream 230 g
Tilgængelig
29,95 kr.
Med fantastisk konsistens til en god dessert. Wedels karamelcreme har en delikat, blød og fløjlsagtig tekstur. Den går perfekt til nybagt brød, pandekager, frugt, vafler og andet bagværk. Man kan både smøre det på brødet eller spise det direkte fra glasset. En perfekt lille dessert!
Cadbury Crunchie Spread 400 g
Tilgængelig
Kolonial

Cadbury Crunchie Spread

Cadbury
400 g
49,95 kr.
Sød, overdådig og sprød. Cadbury Crunchie chokoladesmørepålæg er et uimodståeligt smørepålæg, der kan gøre selv den tristeste dag lysere. Dette tykke smørepålæg er produceret med ægte Cadbury mælkechokolade, som er spækket med knasende stykker af bikage, hvilket gør den hårdtslående – både i smag og tekstur. Brug den som dip til saltkringler, put det på...
Cadbury Caramel Spread 400 g Cadbury Caramel Spread 400 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Cadbury Caramel Spread

Cadbury
400 g
49,95 kr.
Har du nogensinde fantaseret om at smøre den eventyrlige blanding af karamel og chokolade fra en Cadbury karamelbar på toastbrød? Drøm ikke længere for, nu kan du komme til at prøve det med dette himmelske smørepålæg fra Cadbury! Lavet med fyldig karamel og Cadburychokolade. Dette smørepålæg er ideelt som en dessert-sandwich, som dip til saltkringler og...
Cadbury Chocolate Spread 400 g
Tilgængelig
Kolonial

Cadbury Chocolate Spread

Cadbury
400 g
49,95 kr.
Lækker mælkechokolade i cremeform. Lavet af Cadburys, den skønne smag af Cadburys mælkechokolade men i en variant, du kan smøre på brødet. Et skønt pålæg at komme på alle mulige ting: Smør det på brødet, spis det med noget frugt eller simpelthen bare direkte fra glasset!
Marshmallow Fluff Caramel 213 g Marshmallow Fluff Caramel 213 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Marshmallow Fluff Caramel

213 g
29,95 kr.
Marshmallow Fluff er en glat skumfiduscreme med en lækker karamelsmag. I det øjeblik du åbner låget, vil du bemærke dens bløde og søde duft. Et glas karamel-skumfidus-creme – fantastisk at lave S'mores, Fluffernutters (sandwich med skumfidus og jordnøddesmør) og alt muligt andet af! Produceret ved den samme proces, som blev udviklet for over 75 år siden. 
Reese's Creamy Peanut Butter 510 g Reese's Creamy Peanut Butter 510 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Reese's Creamy Peanut Butter

Reese's
510 g
54,95 kr.
REESES Creamy Peanut Butter indeholder virkelig et voldsomt brag af peanutsmag! Den er så glat, lækker og vidunderlig, at den vil opfriske din kedelige frokost og vil få dine sandwichs til at pifte. 
Marshmallow Fluff Strawberry 213 g Marshmallow Fluff Strawberry 213 g 2
Tilgængelig
24,95 kr.
1 Anmeldelser
Skumfiduscreme er en unik, amerikansk madvare. Det er en virkelig sød, smørbar, skumfidusagtig konfekt. Lækker jordbærsmag, durkee Marshmallow Fluff fra USA
Marshmallow Fluff 213 g Marshmallow Fluff 213 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Marshmallow Fluff

213 g
24,95 kr.
Skumfiduscreme er en unik, amerikansk madvare. Det er en virkelig sød, smørbar, skumfidusagtig konfekt. Lækker Marshmallow Fluff fra USA.
Jif Peanut Butter Extra Crunchy 454 g
Tilgængelig
Kolonial

Jif Peanut Butter Extra Crunchy

Jif
454 g
49,95 kr.
Jif Peanutbutter er den perfekte kombination af en ekstra sprød tekstur med den smag af friskristede jordnødder, du elsker.
Jif Peanut Butter Creamy 454 g Jif Peanut Butter Creamy 454 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Jif Peanut Butter Creamy

Jif
454 g
49,95 kr.
Jif Peanutbutter er den perfekte kombination af en cremet tekstur med den smag af friskristede jordnødder, du elsker. 

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.