Reese's Peanut Butter Chocolate Spread 368 g
Reese's Peanut Butter Chocolate Spread 368 g
Reese's Peanut Butter Chocolate Spread 368 g
Reese's Peanut Butter Chocolate Spread 368 g

Reese's Peanut Butter Chocolate Spread

368 g
49,95 kr.

(135,73 kr. kg)

Inkl. moms

Reeses peanutbutter chokoladecreme er en velsmagende fornøjelse, du kan dele med dine venner og familie. Dens cremede konsistens indeholder en lækker kombination af tykt Reeses peanutbutter og chokolade, der kan omdanne en almindelig snack til en dessert. Det indeholder fine stykker peanuts, der giver det indre af Reese's Peanut Butter Cups den elskede smag og konsistens

Ingredienser
sukker, JORDNØDDER, vegetabilsk olie, solsikkeolie, palmeolie, dextrose, skummetMÆLK, kakao, salt, rapsolie, SOJAlecithin [E322], citronsyre [E330], TBHQ (for at bevare friskheden) [E319]
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja, Jordnødder
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Smag
Jordnøddesmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2149 KJ / 514 Kcal. Protein: 8,1 g. Kulhydrat: 56,8 g. -heraf sukkerarter: 51,4 g. Fedt: 32,4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 5,4 g. Kostfibre: 2,7 g. Salt: 0,95 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

12-12-2019

Batchkode :

12122019

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.