Reese's Creamy Peanut Butter 510 g
  • Nedsat pris
Reese's Creamy Peanut Butter 510 g

Reese's Creamy Peanut Butter

510 g
27,48 kr. 54,95 kr. -50%

(53,88 kr. kg)

Inkl. moms

REESES Creamy Peanut Butter indeholder virkelig et voldsomt brag af peanutsmag! Den er så glat, lækker og vidunderlig, at den vil opfriske din kedelige frokost og vil få dine sandwichs til at pifte. 

Ideel sammen med kiks (eller smurt på HERSHEYs mælkechokoladebar) og den perfekte høj-energi snack, der vil give dig et ekstra proteinboost, når du har brug for det for at få dig igennem eftermiddagens depression

Ingredienser
JORDNØDDER, sukker, vegetabilsk olie, rapsolie, bomuldsfrøolie, SOJAbønneolie, salt, JORDNØDDEolie, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], melasse (sukkerrør), majsstivelse
Allergener (indeholder)
Jordnødder, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Mærkninger
Egnet for vegetarer, Kosher
Smag
Jordnøddesmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2484 KJ / 594 Kcal. Protein: 25 g. Kulhydrat: 21,9 g. -heraf sukkerarter: 9,4 g. Fedt: 50 g. -heraf mættede fedtsyrer: 7,8 g. Kostfibre: 9,4 g. Salt: 1,09 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

20-04-2019

Batchkode :

B07:17

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.