Post Hostess Honey Bun Cereal 326 g

  Post Hostess Honey Bun Cereal

  326 g
  Ikke på lager
  64,95 kr.
  Inkl. moms

  Morgenmaden der leverer den søde smag af amerikanernes yndlingswienerbrød lige ned i din morgenmadsskål, så du kan få en sød start på dagen. Det er en Honey Bun-morgenmadsdag i dag! Elsker du også den søde smag af Honey Bun fra Hostess? Ruller af honningglaserede stykker kage pakket i cirkler og med en let smag af kanel. Nu kan du nyde hele den klassiske smagsoplevelse på en ny måde med Hostess Honey Bun-morgenmaden. Prøv en portion til at begynde dagen på og gør dig klar til at rulle! Hostess Honey Bun.

  Ingredienser
  sukker, majsmel, fuldkorn HAVRE, rapsolie, salt, calciumcarbonat [E170], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, honning, jern, zink, thiamin (vitamin B1), pantotensyre (B5-vitamin), vitamin B6, folsyre (vitamin B9)
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1644 KJ / 393 Kcal. Protein: 3,6 g. Kulhydrat: 85,7 g. -heraf sukkerarter: 50 g. Fedt: 7,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,18 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken