Post Golden Oreo O's Cereal 311 g

  Post Golden Oreo O's Cereal

  311 g
  Ikke på lager
  64,95 kr.
  Inkl. moms

  Er dette en drøm? Gyldne, knasende O’er og et overtræk af fyldig creme er blevet kombineret for at bringe den smag af gylden Oreo-småkage, du elsker, ind på morgenmadsbordet. Så utrolig lækkert, at du får lyst til at nive dig selv i armen. Men gør det ikke for hårdt, for det er ikke en drøm. Den gyldne Oreo O's morgenmad med småkager blander den sprøde småkage og det fyldige og cremede overtræk. Den lækre smag af Oreosmåkagen, som du elsker – nu som morgenmad.

  Ingredienser
  majsmel, sukker, fuldkorn HAVRE, rapsolie, majssirup, majs, majsstivelse, palmeolie, titandioxid [E171], salt, calciumcarbonat [E170], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, jern, Niacin (B3-vitamin), zink, thiamin (vitamin B1), pantotensyre (B5-vitamin), vitamin B6, folsyre (vitamin B9)
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1731 KJ / 414 Kcal. Protein: 3,4 g. Kulhydrat: 86,2 g. -heraf sukkerarter: 44,8 g. Fedt: 5,2 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 3,4 g. Salt: 0,99 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken