Pop Tarts Wild Berry 384 g
Pop Tarts Wild Berry 384 g
  Pop Tarts Wild Berry 384 g
  Pop Tarts Wild Berry 384 g

  Pop Tarts Wild Berry

  384 g
  Ikke på lager
  54,95 kr.
  Inkl. moms

  En gylden kageskorpe, som er proppet med fyld af vilde bær og på toppen er der lilla og blå glasur. Start din dag på en god måde med et sødt, snasket fyld med smag af vilde bær, som er indkapslet i en crumble-kageskorpe og har lækkert lilla og blå glasur på toppen. En hurtig og lækker snack når som helst og for hele familien. Kelloggs Pop-Tarts kager til brødristeren er en ideel snack til madpakken og som en efter skole-snack.

  Ingredienser
  beriget mel, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), majssirup, højfruktose majssirup, dextrose, sukker, SOJAbønneolie, palmeolie, TBHQ (for at bevare friskheden) [E319], rasp / brødkrummer (indeholder HVEDE), HVEDEstivelse, salt, tørrede jordbær, tørrede pærer, tørrede æbler, natriumhydrogencarbonat [E500], dinatriumdiphosphat [E450], monocalciumfosfat [E341], citronsyre [E330], gelatine, naturlige aromaer, xanthangummi [E415], karamel [E150a], SOJAlecithin [E322], modificeret HVEDEstivelse, indigotin (blue 2) [E132], carminer [E120], retinol palmitate (A vitamin), Allura Red AC (Red 40) [E129] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], vitamin B6, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Bær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1627 KJ / 389 Kcal. Protein: 3,7 g. Kulhydrat: 74,1 g. -heraf sukkerarter: 33,3 g. Fedt: 9,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 2,8 g. Kostfibre: 1,9 g. Salt: 0,79 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken