Nestle Milo 200 g
Nestle Milo 200 g
  Nestle Milo 200 g
  Nestle Milo 200 g

  Nestle Milo

  200 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Med sin smagfulde og anerkendte smag er Milo-mærket markedets største spiller inden for chokolade og malt forfriskninger, som kan laves med enten varm eller kold mælk eller endda vand. Den indeholder essentielle vitaminer og mineraler, som hjælper med til en korrekt ernæringssammensætning for unge som gamle. Den blev lanceret i Australien i de tidlige 1930´ere, og mærket Milo tager børns udvikling seriøst. Den har længe været kendt som en energidrik, som giver stærke associationer til sport og et godt helbred.

  Ingredienser
  BYGmaltekstrakt, MÆLKefaststoffer , sukker, kakao, calciumcarbonat [E170], jern, maltodextrin, ascorbinsyre (C-vitamin) [E300], Niacin (B3-vitamin), retinol palmitate (A vitamin), vitamin B6, cholecalciferol (vitamin D3), riboflavin (Vitamin B2) [E101], vitamin B12, SOJAlecithin [E322]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Oprindelsesland
  New Zealand
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1669 KJ / 399 Kcal. Protein: 11,9 g. Kulhydrat: 64,5 g. -heraf sukkerarter: 46,4 g. Fedt: 10 g. -heraf mættede fedtsyrer: 6,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,225 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken