Marshmallow Fluff Strawberry 213 g
Marshmallow Fluff Strawberry 213 g
  Marshmallow Fluff Strawberry 213 g
  Marshmallow Fluff Strawberry 213 g

  Marshmallow Fluff Strawberry

  1 Anmeldelser
  213 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Skumfiduscreme er en unik, amerikansk madvare. Det er en virkelig sød, smørbar, skumfidusagtig konfekt. Lækker jordbærsmag, durkee Marshmallow Fluff fra USA

  Ingredienser
  majssirup, sukker, ÆGGEhvide, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *
  Allergener (indeholder)
  Æg
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Jordbær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1395 KJ / 333 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 83,3 g. -heraf sukkerarter: 50 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,1 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Skønt jordbær-skum
  Kan bruges på is, kiks, ovenpå kage - eller som "smør" under en bananmad. Jeg er desværre afhængig....
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  03-05-2022

  Batchkode :

  10621347

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken