Kraft Macaroni & Cheese Deluxe Original Cheddar 397 g

  Kraft Macaroni & Cheese Deluxe Original Cheddar

  397 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Kraft Deluxe Mac & Cheese med ægte ost fra Kraft og albueformet makaroni for at opnå en smag, som din familie vil elske. Du skal kun tilføje vand og komme retten i mikrobølgeovnen. Den er klar efter 3,5 minutter. Fyldig og cremet måltid på få minutter. Det er makaroni og ost, når det er lettest. Den er fyldig. Den er cremet. Det er kærlighed ved første bid. Denne lækre ret er lavet med ægte ost og den albueformede makaroni, som hjælper dig med at nyde endnu mere ost ved hver eneste bid.

  Ingredienser
  HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), ost, valle, rapsolie, MÆLKeproteiner, trinatriumfosfat [E339], salt, fedtsyrer (stearinsyre) [E570], valleproteiner (MÆLK), vand, mælkesyre [E270], natriumalginat [E401], sorbinsyre [E200], paprikaekstrakt [E160c], enzymer, MÆLKefedt, annatobusken / bixin [E160b], naturlige aromaer
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Ost
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken