Kool Pops Sour 16 Pack - 453.6 g

  Kool Pops Sour

  16 Pack - 453.6 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Hold dig kølig denne sommer med Kool Pops i fire lækre, syrlige smagsvarianter! Lavet af ægte frugtjuice-koncentrat, som gør Freezer Pops til den ideelle snack uden for mange kalorier, men som stadigvæk giver dig en forfriskning i sommervarmen – skal bare fryses og nydes. De er den perfekte forfriskning på sommerlejren, i børnehaven, ved sportsstævner eller ved havefester.

  Ingredienser
  vand, højfruktose majssirup, citronsyre [E330], æblesyre [E296], mononatriumcitrat [E331], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, natriumbenzoat [E211], kaliumsorbat [E202], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Vandmelon, Blå hindbær, Kirsebær, Æble
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 295 KJ / 71 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 16,5 g. -heraf sukkerarter: 15,3 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,4 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken