Jif Peanut Butter Spread Natural Crunchy

454 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
49,95 kr.
Inkl. moms

Det knasende og naturlige jordnøddesmørepålæg er produceret af kun fem ingredienser for at opnå en naturlig lækker smag, som du vil komme til at elske. Det er ikke nødvendigt at røre rundt først! Jifs naturlige jordnøddesmørepålæg produceres af fem simple ingredienser og fås i samme lækre smags- og teksturvarianter som Crunchy-varianterne.

Allergener (indeholder)
Jordnødder
Fri for allergi
Fri for bløddyr, Fri for fisk, Fri for Krebsdyr, Fri for Lupin, Fri for selleri, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid, Glutenfri, Mælkefri, Nøddefri, Sojafri, Æggefri
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Smag
Jordnøddesmør
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.