Jell-O Oreo No Bake Dessert 357 g

  Jell-O Oreo No Bake Dessert

  357 g
  Ikke på lager
  54,95 kr.
  Inkl. moms

  Jell-O dessertblandingen, der ikke skal bages først, er den ultimative løsning på at lave en tærte af højeste kvalitet med den klassiske, overdådige, den fløjlsagtige tekstur, cremede fyld og kageskorpen med smag af Oreo. Nu er det super let at fremtrylle en klassisk, lækker dessert ved hjælp fra Jell-O No Bake Oreo dessertblanding. En drøm af en cremet dessert som altid begejstrer! Jell-O No Bake Oreo Dessertblanding bliver til et ensartet og lækkert tærtefyld hver eneste gang, selvom det kun kræver minimal forberedelse.

  Ingredienser
  sukker, dextrose, modificeret majsstivelse, delvist hydrogeneret palmekerneolie, skummetMÆLK, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, calciumsulfat (Gips) [E516], propylenglycol [E1520], trinatriumfosfat [E339], dinatriumdiphosphat [E450], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], mono- og diacetyl vinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer (datem) [E472e], modificerede celluloser [E460], salt, butylhydroxyanisol (BHA) [E320], beriget mel, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), rapsolie, palmeolie, kakao, højfruktose majssirup, natriumhydrogencarbonat [E500], monocalciumfosfat [E341], SOJAlecithin [E322], chokolade
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1883 KJ / 450 Kcal. Protein: 3,3 g. Kulhydrat: 78,3 g. -heraf sukkerarter: 48,3 g. Fedt: 13,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 5 g. Kostfibre: 1,7 g. Salt: 1,58 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken