Jell-O Coconut Cream Instant Pudding 96 g

  Jell-O Coconut Cream Instant Pudding

  96 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Cremet, køligt, tilfredsstillende og klar på kun fem minutter. Derfor kan det heller ikke undre nogen, at Jell-O buddingen har været en favorit i hos amerikanske familier i mere end 63 år. Jell-O Instant Pudding med kokosnøddecreme og tærtefyld er ikke bare lækker men har også et højt indhold af kalcium. Alle elsker smagen af denne cremede budding. Faktisk siger 64% af mødrene, at Jell-O´s budding er en af børnenes favoritsnacks. Når du har lyst til noget fyldigt, blødt og lækkert så tænk på Jell-O Coconut Cream Instant Pudding and Pie Filling.

  Ingredienser
  sukker, modificeret fødevarestivelse, kokosnød, kunstige aromastoffer, trinatriumfosfat [E339], dinatriumdiphosphat [E450], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, kunstige farvestoffer, natriumdisulfit [E223], butylhydroxyanisol (BHA) [E320]
  Allergener (indeholder)
  Nødder, Svovldioxid
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  1: Pisk pudding mix med 500 ml mælk i 2 minutter. 2: Pudding stilles på køl i 5 min indtil servering
  Oprindelsesland
  USA
  Farve
  Brun
  Tema
  Nytår
  Smag
  Kokosnød
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1674 KJ / 400 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 84 g. -heraf sukkerarter: 64 g. Fedt: 10 g. -heraf mættede fedtsyrer: 10 g. Kostfibre: 4 g. Salt: 2,7 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken