Jell-O Cheesecake Instant Pudding 96 g

  Jell-O Cheesecake Instant Pudding

  96 g
  På lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Nyd den klassiske smag af Jell-O's øjeblikkelige cheesecake-budding allerede i dag. Denne cremede og lækre cheesecakebudding er så enkel at lave, at du kan nyde den efter bare fem minutter! Denne version af den hurtige, cremede dessert tilfører kagen den smag af cheesecake, som du elsker. 

  Ingredienser
  sukker, modificeret fødevarestivelse, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, salt, trinatriumfosfat [E339], dinatriumdiphosphat [E450], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, kunstige farvestoffer, butylhydroxyanisol (BHA) [E320]
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Brugsanvisning
  1: Pisk pudding mix med 500 ml mælk i 2 minutter. 2: Pudding stilles på køl i 5 min indtil servering
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Kage
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1609 KJ / 385 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 92,3 g. -heraf sukkerarter: 76,9 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 3,46 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  08-10-2022

  Batchkode :

  DB08 04:58

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken