Jell-O Black Cherry Sugar Free

  Jell-O Black Cherry Sugar Free

  8.5 g
  På lager
  21,95 kr.
  Inkl. moms

  Nyd den sukkerfrie Jell-O med kirsebærsmag, den klassiske kolde snack, som du kender og elsker! Hver eneste bid Jell-O er spækket med lækker kirsebærsmag men uden sukkeret! Forfriskende, sukkerfri, kirsebærsmag med kun 10 kalorier per portion. Få en skøn dessert, bare ved at tilsætte vand og køle af.

  Ingredienser
  gelatine, adipinsyre [E355], trinatriumfosfat [E339], maltodextrin, fumarsyre [E297], aspartam [E951], kunstige aromastoffer, acesulfam K [E950], salt, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, indeholder en phenylalaninkilde
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  1: Tilsæt 235ml kogende vand til gelatineblanding. 2: Omrør forsigtigt i 2 minutter. 3: Tilsæt derefter 235 ml koldt vand. 4: Lad den stå 4 timer i køleskab.
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Sukkerfri
  Smag
  Kirsebær
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  04-05-2022

  Batchkode :

  DB01 04:20

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken