Hershey's Chocolate Pudding 100.8 g

  Hershey's Chocolate Pudding

  100.8 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Hvis du ikke kan modstå den cremede fristelse af Hersheys chokolade, så vil du med garanti heller ikke kunne holde fingrene fra denne chokoladebudding i pulverform! Cremet, lækker og klar til at spise på kun fem minutter. Det er den perfekte måde at tilfredsstille din søde tand eller give dig selv en beløning.

  Ingredienser
  sukker, modificeret fødevarestivelse, kakao, kunstige aromastoffer, trinatriumfosfat [E339], chokolade, dextrose, dinatriumdiphosphat [E450], salt, calciumsulfat (Gips) [E516], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], bomuldsfrøolie, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], citronsyre [E330], TBHQ (for at bevare friskheden) [E319]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  1: Pisk pudding mix med 500 ml mælk i 2 minutter. 2: Pudding stilles på køl i 5 min indtil servering
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1506 KJ / 360 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 88 g. -heraf sukkerarter: 64 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 5,2 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken