Coffee-Mate French Vanilla Coffee Creamer 425 g

  Coffee-Mate French Vanilla Coffee Creamer

  425 g
  På lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Coffeemate French Vanilla flavor coffee creamer er den klassiske måde at lave en lækker kop kaffe på. Den perfekte måde at få din daglige kop kaffe på. Den cremede, lækre smag af Coffeemate vil give dig løftet, der får dig i gang.

  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Bland omkring 2-4 spiseskefuld Coffee Creamer i din kop kaffe, te eller varm kakao. Ryst gerne pakken forinden.
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Vanilje
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  04-12-2022

  Batchkode :

  0339589002 10:14

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken