Coffee-Mate Caramel Latte Coffee Creamer 425 g

  Coffee-Mate Caramel Latte Coffee Creamer

  425 g
  På lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Coffee mate creamer med smag af karamel macchiato er den perfekte måde at lave en lækker kop daglig perfektion. Den er inspireret af den fantastiske kreation fra kaffehuset, og den læskende smag kombinerer cremet karamel med en glat latte finish, som er uden sammenligning. Tilsæt den cremede smag af Caramel Macchiato når som helst for at opnå en glat, sød tår, som er laktosefri og kolesterolfri.

  Ingredienser
  sukker, vegetabilsk olie, kokosolie, palmekerneolie, SOJAbønneolie, majssirup faststoffer, calciumnatriumkaseinat, MÆLK, kaliumphosphat [E340], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], natriumaluminiumsilikat [E554], salt
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Smag
  Kaffe
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2092 KJ / 500 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 75 g. -heraf sukkerarter: 58,3 g. Fedt: 20,8 g. -heraf mættede fedtsyrer: 20,8 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,31 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  25-10-2022

  Batchkode :

  0299589002 08:56

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken