Cadbury Oreo Hot Chocolate 260 g

  Cadbury Oreo Hot Chocolate

  260 g
  På lager
  49,95 kr.
  Inkl. moms

  Instant drik med smag af varm chokolade og småkage. For at lave den perfekte Cadbury Oreo varme chokolade skal du bare putte fire toppede teskeer (28 g) af Cadbury Oreo Hot Chocolate i et krus, hælde kogende vand over og røre rundt. Den skønne smag af Oreo i en instant varm chokoladedrik. Den perfekte varme drik til om aftenen præsenterer Cocoa Life certificeret kakao og den fantastiske smag af Oreo vaniliesmåkage! Din yndlingssmåkagesandwich og yndlingschokolade kombineret for at give dig den mest lækre blanding af varm chokolade.

  Ingredienser
  sukker, fedtreduceret kakaopulver, glukosesirup, palmeolie, skummetMÆLKspulver, MÆLKechokolade, MÆLK, kakaomasse, kakaosmør, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, sheasmør, ammoniumphosphatider [E442], aromaer, vallepulver (fra MÆLK), carrageenan [E407], salt, MÆLKeproteiner, siliciumdioxid (Kiselsyre) [E551], vegetabilsk kul [E153], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], trinatriumfosfat [E339]
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1710 KJ / 406 Kcal. Protein: 7,1 g. Kulhydrat: 71 g. -heraf sukkerarter: 61 g. Fedt: 8,4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 6,9 g. Kostfibre: 7,1 g. Salt: 1,23 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  20-01-2022

  Batchkode :

  OCI0710331 14:48

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken