Cadbury Caramel Spread 400 g
Cadbury Caramel Spread 400 g
  Cadbury Caramel Spread 400 g
  Cadbury Caramel Spread 400 g

  Cadbury Caramel Spread

  400 g
  På lager
  54,95 kr.
  Inkl. moms

  Har du nogensinde fantaseret om at smøre den eventyrlige blanding af karamel og chokolade fra en Cadbury karamelbar på toastbrød? Drøm ikke længere for, nu kan du komme til at prøve det med dette himmelske smørepålæg fra Cadbury! Lavet med fyldig karamel og Cadburychokolade. Dette smørepålæg er ideelt som en dessert-sandwich, som dip til saltkringler og enddog oven på kager. Slip blot fantasien løs med det smørepålæg vi alle har ventet på.

  Ingredienser
  sukker, vegetabilsk olie, rapsolie, palmeolie, vallepulver (fra MÆLK), MÆLKechokolade, MÆLK, kakaomasse, SØDMÆLKspulver, fedtreduceret kakaopulver, karamel, karamelliseret sukkersirup, maltodextrin, emulgator (solsikkelecithin), aromaer, honning, skummetMÆLKspulver, paprikaekstrakt [E160c]
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Karamel
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2406 KJ / 577 Kcal. Protein: 2,3 g. Kulhydrat: 57 g. -heraf sukkerarter: 56 g. Fedt: 38 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9,3 g. Kostfibre: 0,9 g. Salt: 0,11 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  28-02-2022

  Batchkode :

  Z0110

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken