Betty Crocker Zesty Lemon Icing 400 g

  Betty Crocker Zesty Lemon Icing

  400 g
  På lager
  49,95 kr.
  Inkl. moms

  Hver beholder indeholder nok glasur, som er klar til at blive smurt ud og dække en ca. 25 centimeter stor kage (til tolv personer), eller dække op til 27 cupcakes. Opbevares på et køligt, tørt sted før åbning. Når den er åbnet, forsegles beholderen for at bevare eventuelle rester, og opbevares derefter i køleskab i op til 30 dage til brug ved fremtidige kagekreationer. Glasur med citronsmag. Med Betty bliver din glasur perfekt hver gang.

  Ingredienser
  sukker, palmefedt, vand, invertsukkersirup, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], polyoxyethylen(20)sorbitanmonostearat (polysorbat 60) [E435], natriumstearoyllactylat [E481], salt, aromaer, kaliumsorbat [E202], dinatriumdiphosphat [E450], natriumhydroxid [E524], citronsyre [E330], (beta)-carotener [E160a]
  Allergener (kan indeholde)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Citron
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1795 KJ / 427 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 71,9 g. -heraf sukkerarter: 69,9 g. Fedt: 15,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 8,5 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,62 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  13-09-2021

  Batchkode :

  202 18:55

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken