A1 Steak Sauce Original 283 g

  A1 Steak Sauce Original

  283 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  A.1. Original Steak Sauce leverer den klassiske A.1.-smag, som du elsker at forkæle din families yndlingsretter med. Vi har tilført bøffer, burgere, kylling etc. modig smag siden 1862. Saucen, der får alting til at smage bedre. Denne lækre sauce kombinerer tomater, hvidløg, knuste appelsiner samt en indviklet blanding af krydderier for at opnå en skarp smag, som du ikke kan modstå.

  Ingredienser
  tomat, vand, destilleret eddike, majssirup, salt, rosiner, appelsinspuré, krydderier, urter, tørret hvidløg, tørret løg, karamel [E150a], xanthangummi [E415], selleri
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 369 KJ / 88 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 17,6 g. -heraf sukkerarter: 11,8 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 4,12 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken