Kolonial

73 varer

Vores udvalg af bogstavelig talt hundreder af amerikanske fødevarer og kolonialvarer kan ikke slås. Alle produkter er importeret direkte fra USA to-tre gange om måneden og fragtet direkte til dit hjem fra vores danske varehus. 

Viser 1 - 25 af 73 produkter
 • Pop Tarts Cherry 416 g Pop Tarts Cherry 416 g
  Available
  Pop Tarts Cherry
  416 g

  Der er fyld med kirsebærsmag, lyserød smørcreme og glitrende rødt sukkerdrys - det er et kirsebær oven på et kirsebær, hvis du kan forestille dig det. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.

  54,95 DKK
 • Pop Tarts Blueberry 416 g Pop Tarts Blueberry 416 g
  Available
  Pop Tarts Blueberry
  416 g

  Massevis af lækker blåbærsmag gemmer sig som en skjult skat inden i den gyldne kage, der udgør disse perfekt glaserede og krymmeloverdryssede blåbærsnitter til brødristeren. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.

  54,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Pop Tarts Brown Sugar Cinnamon 397 g Pop Tarts Brown Sugar Cinnamon 397 g
  Available
  Pop Tarts Brown Sugar Cinnamon
  397 g

  Den virkelig lækre kombination af puddersukker og kanel kommer til sin ret i hver eneste bid af glasur, fyld og gylden kage.

  54,95 DKK
 • Pop Tarts Raspberry 416 g Pop Tarts Raspberry 416 g
  Available
  Pop Tarts Raspberry
  416 g

  En glaseret gylden kage med hvid glasur og rød krymmel udenpå. Dejlig lækkert fyld med hindbærsmag indeni. Kan man andet end at elske det?

  54,95 DKK
 • Jif Peanut Butter Extra Crunchy 454 g
  Available
  Jif Peanut Butter Extra Crunchy
  454 g

  Jif Peanutbutter er den perfekte kombination af en ekstra sprød tekstur med den smag af friskristede jordnødder, du elsker.

  49,95 DKK
 • Marshmallow Fluff 213 g Marshmallow Fluff 213 g
  Available
  Marshmallow Fluff
  213 g

  Skumfiduscreme er en unik, amerikansk madvare. Det er en virkelig sød, smørbar, skumfidusagtig konfekt. Lækker Marshmallow Fluff fra USA.

  24,95 DKK
 • Hershey's Chocolate Syrup 680 g Hershey's Chocolate Syrup 680 g
  Available
  Hershey's Chocolate Syrup
  680 g

  Livet et sødere med den klassiske smag af Hersheys sirup. Forkæl dig selv med denne virkelig, chokoladesmagende godhed ved at komme lidt Hersheys sirup i din mælk, is, kaffe, desserter med mere!

  59,95 DKK
 • Marshmallow Fluff Strawberry 213 g Marshmallow Fluff Strawberry 213 g
  Available
  Marshmallow Fluff Strawberry
  213 g

  Skumfiduscreme er en unik, amerikansk madvare. Det er en virkelig sød, smørbar, skumfidusagtig konfekt. Lækker jordbærsmag, durkee Marshmallow Fluff fra USA

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Reese's Peanut Butter Chocolate Spread 368 g Reese's Peanut Butter Chocolate Spread 368 g
  Available
  Reese's Peanut Butter Chocolate Spread
  368 g

  Reeses peanutbutter chokoladecreme er en velsmagende fornøjelse, du kan dele med dine venner og familie. Dens cremede konsistens indeholder en lækker kombination af tykt Reeses peanutbutter og chokolade, der kan omdanne en almindelig snack til en dessert. Det indeholder fine stykker peanuts, der giver det indre af Reese's Peanut Butter Cups den elskede...

  49,95 DKK
 • Reese's Puffs 368 g Reese's Puffs 368 g
  Available
  Reese's Puffs
  368 g

  En lækker sprød Reeses Puffs morgenmadspakke med Hersheys kakao og Reeses Jordnøddesmør-smag! Alt det bedste af amerikansk i din morgenmadsskål. Grib din dag!

  64,95 DKK
 • Jell-O Lemon 85 g
  Available
  Jell-O Lemon
  85 g

  Denne lækre pakke af Lemon Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker citron smag.

  21,95 DKK
 • Typhoo 80 Foil Fresh Teabags 232 g
  Available
  Typhoo 80 Foil Fresh Teabags
  232 g

  Med mere end 100 års erfaring er Typhoo en af nationens bedste te-producenter og et veletableret, kendt mærke. Siden begyndelsen af 1903 har Typhoo altid produceret en herlig smag og værdifuld te. Det er sandt på tværs af hele sortimentet fra den velkendte sorte te til Typhoo Decaf og til Typhoo's sortiment af madservice.

  29,95 DKK
 • Jell-O Cranberry 85 g
  Available
  Jell-O Cranberry
  85 g

  Denne lækre pakke af Cranberry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker tranebær smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Lime 85 g
  Available
  Jell-O Lime
  85 g

  Denne lækre pakke af Lime Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker lime smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Island Pineapple 85 g
  Available
  Jell-O Island Pineapple
  85 g

  Denne lækre pakke af Island Pineapple Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker ananas smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Peach 85 g
  Available
  Jell-O Peach
  85 g

  Denne lækre pakke af Peach Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker fersken smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Raspberry 85 g
  Available
  Jell-O Raspberry
  85 g

  Denne lækre pakke af Raspberry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker hindbær smag.

  21,95 DKK
 • Froot Loops Cup 42 g Froot Loops Cup 42 g
  Available
  Froot Loops Cup
  42 g

  Froot Loops er en morgenmadstype både børn og voksne elsker. De er lavet af lettere forsødede hele korn. Deres frugtsmag sammen med deres lyse farver vil med sikkerhed tiltrække dig.

  21,95 DKK
 • Betty Crocker Chocolate Fudge Brownie Mix 415 g
  Available
  Betty Crocker Chocolate Fudge Brownie Mix
  415 g

  Dette Chocolate Fudge Brownie Mix bliver forvandlet til perfekte brownies, der er sprøde på toppen og lækkert svampede på indersiden. Produceret af Betty Crocker.

  49,95 DKK
 • Jell-O Strawberry Banana 85 g
  Available
  Jell-O Strawberry Banana
  85 g

  Denne lækre pakke af Strawberry Banana Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker jordbær og banan smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Apricot 85 g
  Available
  Jell-O Apricot
  85 g

  Denne lækre pakke af Apricot Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker abrikos smag.

  21,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere