Kolonial

70 varer

Vores udvalg af bogstavelig talt hundreder af amerikanske og engelske fødevarer og kolonialvarer kan ikke slås. Alle produkter er importeret direkte fra USA og UK to-tre gange om måneden og fragtet direkte til dit hjem fra vores danske varehus. 

 • Jell-O Cherry 85 g
  Available
  Jell-O Cherry
  85 g

  Denne lækre pakke af Cherry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker kirsebær smag.

  21,95 DKK
 • Pop Tarts Cherry 416 g Pop Tarts Cherry 416 g
  Available
  Pop Tarts Cherry
  416 g

  Der er fyld med kirsebærsmag, lyserød smørcreme og glitrende rødt sukkerdrys - det er et kirsebær oven på et kirsebær, hvis du kan forestille dig det. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.

  54,95 DKK
 • Marshmallow Fluff 213 g Marshmallow Fluff 213 g
  Available
  Marshmallow Fluff
  213 g

  Skumfiduscreme er en unik, amerikansk madvare. Det er en virkelig sød, smørbar, skumfidusagtig konfekt. Lækker Marshmallow Fluff fra USA.

  24,95 DKK
 • Jell-O Cheesecake Instant Pudding 96 g
  Available
  Jell-O Cheesecake Instant Pudding
  96 g

  Nyd den klassiske smag af Jell-O's øjeblikkelige cheesecake-budding allerede i dag. Denne cremede og lækre cheesecakebudding er så enkel at lave, at du kan nyde den efter bare fem minutter! Denne version af den hurtige, cremede dessert tilfører kagen den smag af cheesecake, som du elsker. 

  24,95 DKK
 • Betty Crocker Chocolate Fudge Brownie Mix 415 g
  Available
  Betty Crocker Chocolate Fudge Brownie Mix
  415 g

  Dette Chocolate Fudge Brownie Mix bliver forvandlet til perfekte brownies, der er sprøde på toppen og lækkert svampede på indersiden. Produceret af Betty Crocker.

  49,95 DKK
 • Slush Puppie Slush Bars 10 Pack - 283.5 g
  Available
  Slush Puppie Slush Bars
  10 Pack - 283.5 g

  Slush Puppie Slush Barer, nu med fire fantastiske smagsvarianter: Kirsebær, blå hindbær, cola, vandmelon. Frys den og spis!

  24,95 DKK
 • Jolly Rancher Freezer Bars 10 Pack - 283.5 g Jolly Rancher Freezer Bars 10 Pack - 283.5 g
  Available
  Jolly Rancher Freezer Bars
  10 Pack - 283.5 g

  Hvis du elsker den søde og skarpe smag i Jolly Ranchers slik, vil du elske Jolly Rancher Freezer barer! Nyd to smagsvarianter, der vil få tænderne til at løbe i vand: Vandmelon og grønt æble.

  24,95 DKK
 • Betty Crocker Chocolate Fudge Icing 400 g
  Available
  Betty Crocker Chocolate Fudge Icing
  400 g

  For at opnå en perfekt kage hver gang er Betty Crockers klar-til-brug Chocolate Fudge Frosting det perfekte valg. Dette tykke og cremede fyld er perfekt mellem to chokolade bunde og som glasur på toppen. En fantastisk chokoladesmag, som hele familien vil elske

  44,95 DKK
 • Pop Tarts Blueberry 416 g Pop Tarts Blueberry 416 g
  Available
  Pop Tarts Blueberry
  416 g

  Massevis af lækker blåbærsmag gemmer sig som en skjult skat inden i den gyldne kage, der udgør disse perfekt glaserede og krymmeloverdryssede blåbærsnitter til brødristeren. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.

  54,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Hershey's Chocolate Syrup 680 g Hershey's Chocolate Syrup 680 g
  Available
  Hershey's Chocolate Syrup
  680 g

  Livet et sødere med den klassiske smag af Hersheys sirup. Forkæl dig selv med denne virkelig, chokoladesmagende godhed ved at komme lidt Hersheys sirup i din mælk, is, kaffe, desserter med mere!

  59,95 DKK
 • Jell-O Cranberry 85 g
  Available
  Jell-O Cranberry
  85 g

  Denne lækre pakke af Cranberry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker tranebær smag.

  21,95 DKK
 • SunnyD Freezer Bar 10 Pack - 283.5 g
  Available
  SunnyD Freezer Bar
  10 Pack - 283.5 g

  Der er solrige smil i bid af denne SunnyD Freezer Bar! Skal kun fryses og spises. Hver frossen bar giver dig en glat, sød og forfriskende smag af SunnyD, som gør den perfekt til at holde sig hydreret på en varm sommerdag eller på familieskovturen. Fås i tre fantastiske sommervarianter: Ananas og mango, appelsin, appelsin og jordbær. Både naturlige og...

  24,95 DKK
 • Pop Tarts Brown Sugar Cinnamon 397 g Pop Tarts Brown Sugar Cinnamon 397 g
  Available
  Pop Tarts Brown Sugar Cinnamon
  397 g

  Den virkelig lækre kombination af puddersukker og kanel kommer til sin ret i hver eneste bid af glasur, fyld og gylden kage.

  54,95 DKK
 • Jell-O Grape 85 g
  Available
  Jell-O Grape
  85 g

  Denne lækre pakke af Grape Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker vindrue smag.

  21,95 DKK
 • Coffee-Mate French Vanilla Coffee Creamer 425 g
  Available
  Coffee-Mate French Vanilla Coffee Creamer
  425 g

  Coffeemate French Vanilla flavor coffee creamer er den klassiske måde at lave en lækker kop kaffe på. Den perfekte måde at få din daglige kop kaffe på. Den cremede, lækre smag af Coffeemate vil give dig løftet, der får dig i gang.

  59,95 DKK
 • Betty Crocker Classic Coffee Cake Mix 425 g
  Available
  Betty Crocker Classic Coffee Cake Mix
  425 g

  Gør klar til at bage denne saftige, lækre Coffee Cake, ideel for kaffeelskere. Med Betty kan du bage den perfekte kage hver gang. Du skal bare tilsætte æg, olie, vand & glasur.

  49,95 DKK
 • Pop Tarts Chocolate Chip 416 g Pop Tarts Chocolate Chip 416 g
  Available
  Pop Tarts Chocolate Chip
  416 g

  Hvordan bliver småkagedejen, der er inden i småkagen med den snirklede vaniljeglasur, ved med at være så blød, efter den er bagt? Det er et lækkert mysterium

  54,95 DKK
 • Reese's Peanut Butter Chocolate Spread 368 g Reese's Peanut Butter Chocolate Spread 368 g
  Available
  Reese's Peanut Butter Chocolate Spread
  368 g

  Reeses peanutbutter chokoladecreme er en velsmagende fornøjelse, du kan dele med dine venner og familie. Dens cremede konsistens indeholder en lækker kombination af tykt Reeses peanutbutter og chokolade, der kan omdanne en almindelig snack til en dessert. Det indeholder fine stykker peanuts, der giver det indre af Reese's Peanut Butter Cups den elskede...

  49,95 DKK
 • Coffee-Mate Lite Original Coffee Creamer 312 g
  Available
  Coffee-Mate Lite Original Coffee Creamer
  312 g

  Coffeemate Original Lite flavor coffee creamer er den klassiske måde at lave en lækker kop kaffe på. Den perfekte måde at få din daglige kop kaffe på. Den cremede, lækre smag af Coffeemate vil give dig løftet, der får dig i gang.

  59,95 DKK
 • Betty Crocker Zesty Lemon Icing 400 g
  Available
  Betty Crocker Zesty Lemon Icing
  400 g

  Hver beholder indeholder nok glasur, som er klar til at blive smurt ud og dække en ca. 25 centimeter stor kage (til tolv personer), eller dække op til 27 cupcakes. Opbevares på et køligt, tørt sted før åbning. Når den er åbnet, forsegles beholderen for at bevare eventuelle rester, og opbevares derefter i køleskab i op til 30 dage til brug ved fremtidige...

  44,95 DKK
 • Pop Tarts Cinnamon Roll 400 g Pop Tarts Cinnamon Roll 400 g
  Available
  Pop Tarts Cinnamon Roll
  400 g

  Virkelig en bagers fryd, lige fra den velkendte kanel-snirkel og glasurstriberne på kagen til det dejlige klæbrige kanelfyld i midten.

  54,95 DKK
 • Reese's Creamy Peanut Butter 510 g
  Available
  Reese's Creamy Peanut Butter
  510 g

  REESES Creamy Peanut Butter indeholder virkelig et voldsomt brag af peanutsmag! Den er så glat, lækker og vidunderlig, at den vil opfriske din kedelige frokost og vil få dine sandwichs til at pifte. 

  54,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere