Kød Snacks

Beef Jerky har længe været en af USA's yndlinger. Beef Jerky produkt-elskere rejser langt og vidt for deres kød fix eller bruger timer på at skabe, marinere og krydre deres egen Beef Jerky derhjemme. Prøv vores udvalg af Jack Links Beef Jerky i dag, tilfængelig i et bredt sortiment af forskellige typer smag herunder hjemmelavet Small Batch eller de populære Original, Peppered, Sweet & Hot and Teriyaki muligheder.

Jack Link's Original Beef & Cheese 34 g
Tilgængelig
Snacks

Jack Link's Original Beef & Cheese

Jack Link's
34 g
24,95 kr.
Hvad ville Jack gøre? Jack ville pakke sin madpakke med krydrede stænger af 100% rent oksekød og et stykke lækkert ægte Wisconsin ost. Jack ved nemlig, at det kræver den helt store combination af lækre ingredienser for at lave den bedste snack til efter skoletid, til madpakken eller til den store udflugtsture! Sådan skal det være, Jack! Jack ved bedst.
Texas Joe's Low & Slow BBQ Beef Jerky 25 g
Tilgængelig
24,95 kr.
Texas Joes bruger udelukkende de bedste udskæringer af tykstegsbøffen samt de bedste ingredienser. Og det er ikke bare Texas-”stil” eller ”smag”, dette er den ægte vare. Ingen konserveringsmidler, ingen tilsætningsstoffer og ingen overraskelser. Bare Tørret kød, som smager fantastisk – tørret som det bør tørres.
Kings Rib Eye Biltong 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kings Rib Eye Biltong

25 g
19,95 kr.
En lækker, hærdet oksekødssnack som indeholder over 50% protein og under 81 kalorier per pakke! Produceret af 100% britisk og irsk magert oksekød. Den er glutenfri og er en perfekt snack for dem, som ønsker at spise en sund og lækker snack på farten.
Kings Traditional BBQ Beef Jerky 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Kings Traditional BBQ Beef Jerky

25 g
19,95 kr.
100 % britisk og irsk oksekød? Absolut!!! Hvert eneste stykke fra King Biltong kommer oprindelig fra Storbritanien og Irland! En fantastisk kilde til energi og protein. En lækker snack af tilberedt oksekød med over 30 % protein, mindre end 3 g fedt og færre end 110 kalorier per pakke! De er glutenfri og er den ideelle snack for dem, som gerne vil spise...
Wild West Jalapeno 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Wild West Jalapeno

Wild West
25 g
24,95 kr.
Hvad enten du er ude på opdagelse i bylivet, eller det store landlige landskab, så giver Wild West dig energien til at fortsætte din færd. Vores hjemmelavede laksejerky er fremstillet i Skotland, og der er brugt lokalfarmede, atlantiske laks, så den er fuld af al den udforskende ånd fra smagsfronten. Wild West har højt proteinindhold, lavt indhold af...
Wild West Honey BBQ Jerky 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Wild West Honey BBQ Jerky

Wild West
25 g
21,95 kr.
Wild West Honey BBQ Beef Jerky er spækket med sødlig og røget smag, og er perfekt som tilbehør til din næste road trip i bedste amerikanske stil. Det høje indhold af protein og de naturlige krydderier, den er spækket med, gør denne saltede honning-barbecue snack let at dele og god underholdning for hele familien.
Jack Links Teriyaki 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Jack Links Teriyaki

Jack Link's
25 g
24,95 kr.
Jack Links Beef Jerky er det fineste oksekød, spicy krydret, frugtagtig med asiatiske toner. Produktet indeholder et højt proteinindhold, er velsmagende og har lavt kulhydrat- og fedtindhold.
Jack Links Sweet n Hot 25 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Jack Links Sweet n Hot

Jack Link's
25 g
24,95 kr.
Den behageligt stærke Jack Links beef jerky med let sødme. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig og med kun 3 % fedt, er Jack Links Beef Jerky den perfekte snack til, når du er på farten eller dyrker sport.
Jack Links Original Beef Jerky 25 g Jack Links Original Beef Jerky 25 g 2
Tilgængelig
Snacks

Jack Links Original Beef Jerky

Jack Link's
25 g
24,95 kr.
Den originale Jack Links beef jerky med let, sød smag af røg. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig og med kun 2,5 % fedt, er Jack Links Beef Jerky den perfekte snack til, når du er på farten eller dyrker sport.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.