Kit Kat Rich Strawberry Cheesecake 15 Pack - 109 g
Kit Kat Rich Strawberry Cheesecake 15 Pack - 109 g
Kit Kat Rich Strawberry Cheesecake 15 Pack - 109 g
  Kit Kat Rich Strawberry Cheesecake 15 Pack - 109 g
  Kit Kat Rich Strawberry Cheesecake 15 Pack - 109 g
  Kit Kat Rich Strawberry Cheesecake 15 Pack - 109 g

  Kit Kat Rich Strawberry Cheesecake

  15 Pack - 109 g
  Ikke på lager
  89,95 kr.
  Inkl. moms

  Gør hverdagen en lille smule mere speciel med denne særlige variant af japanske Kit Kats! Denne variant har smag af fyldig jordbær-cheesecake, som vil få dine tænder til at løbe i vand! Denne dobbelte, sprøde vaffelkiks i ministørrelse er overtrukket med fyldig, hvid chokolade, som har smag af sødlig jordbær-cheesecake.

  Ingredienser
  sukker, LAKTOSE, vegetabilsk olie, tørret helMÆLK, kakaosmør, tranebærjuice faststoffer, HVEDEmel, mandel, jordbær pulver, ost, gær, kakaopulver, kakaomasse, rødbedefarve [E162], aromaer, natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Nødder, Glute​n
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Smag
  Jordbær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2235 KJ / 534 Kcal. Protein: 4,1 g. Kulhydrat: 38 g. -heraf sukkerarter: 0 g. Fedt: 25 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,42 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken