Tunnocks Tea Cakes Single 24 g
Tunnocks Tea Cakes Single 24 g
Tunnocks Tea Cakes Single 24 g
Tunnocks Tea Cakes Single 24 g
Tunnocks Tea Cakes Single 24 g
Tunnocks Tea Cakes Single 24 g

Tunnocks Tea Cakes Single

24 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
4,95 kr.

(206,25 kr. kg)

Inkl. moms

Skotsk delvis håndlavede flødeboller med blød kiksebund, overtrukket med lys mælkechokolade. Blød skumfidus på et kikseunderlag helt overtrukket med rigtig mælkechokolade. Tea cakes.

Ingredienser
sukker, glukosesirup, ÆGalbumin, MÆLKechokolade, kakaofaststoffer, MÆLKefaststoffer , palmeolie, sheasmør, SOJAlecithin [E322], aromaer, fortificeret HVEDEmel, HVEDEmel, calciumcarbonat [E170], jern, thiamin (vitamin B1), Niacin (B3-vitamin), rapsolie, chokolade, natriumhydrogencarbonat [E500], dinatriumdiphosphat [E450]
Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Æg, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Skotland
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1840 KJ / 440 Kcal. Protein: 4,9 g. Kulhydrat: 61,9 g. -heraf sukkerarter: 36 g. Fedt: 19,2 g. -heraf mættede fedtsyrer: 10,5 g. Kostfibre: 2,4 g. Salt: 0,7 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.