Tunnock's Tea Cakes 6 x 24 g
Tunnock's Tea Cakes 6 x 24 g
Tunnock's Tea Cakes 6 x 24 g
Tunnock's Tea Cakes 6 x 24 g
Tunnock's Tea Cakes 6 x 24 g
Tunnock's Tea Cakes 6 x 24 g
Tunnock's Tea Cakes 6 x 24 g
Tunnock's Tea Cakes 6 x 24 g

Tunnock's Tea Cakes

6 x 24 g
2 Anmeldelser
24,95 kr.

(173,26 kr. kg)

Inkl. moms

Skotsk delvis håndlavede flødeboller med blød kiksebund, overtrukket med lys mælkechokolade. Blød skumfidus på et kikseunderlag helt overtrukket med rigtig mælkechokolade. Tea cakes. En lækker kiksebund med en skumfidus ovenpå og dækket med rigtig mælkechokolade. Blød skumfidus på en kiksebund fuldstændig dækket med rigtig mælkechokolade. Teakage 24 g.

Ingredienser
sukker, glukosesirup, ÆGalbumin, kakaofaststoffer, MÆLKefaststoffer , palmeolie, SOJAlecithin [E322], aromaer, HVEDEmel, calciumcarbonat [E170], jern, Niacin (B3-vitamin), thiamin (vitamin B1), rapsolie, natriumhydrogencarbonat [E500], dinatriumdiphosphat [E450]
Allergener (indeholder)
Glute​n, Æg, Mælk, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Skotland
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Tema
Tak, Fødselsdag, Mors dag, Valentinsdag
Smag
Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1840 KJ / 446 Kcal. Protein: 4,9 g. Kulhydrat: 61,9 g. -heraf sukkerarter: 36 g. Fedt: 19,2 g. -heraf mættede fedtsyrer: 10,5 g. Kostfibre: 2,4 g. Salt: 0,7 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
2 Anmeldelser

LÆKKER!!!!
Jeg smagte disse første gang efter en ferie i Skotland hvor jeg købte nogle med hjem. Det er virkelig svært at nøjes med én, da de er virkelig vanedannende. SÅ lækre!!!!
d.

En ÆGte Guf Bolle
Tea cake- Ægte "Engelsk" flødebolle eller måske Skotsk flødebolle.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

06-07-2019

Batchkode :

L11906212:55

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.