Tunnocks Snowballs Single 30 g
Tunnocks Snowballs Single 30 g
Tunnocks Snowballs Single 30 g
  Tunnocks Snowballs Single 30 g
  Tunnocks Snowballs Single 30 g
  Tunnocks Snowballs Single 30 g

  Tunnocks Snowballs Single

  1 Anmeldelser
  30 g
  Ikke på lager
  4,95 kr.
  Inkl. moms

  Bløde skumfiduser omgivet af drys med chokoladesmag og kokosflager. Disse Snowballs er lavet af "The Caramel Wafer" producenterne, med rigtige ingredienser for at give dig det mest vidunderlige produkt.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, kokosnød, SULFITTER, palmeolie, palmekerneolie, skummetMÆLKspulver, ÆGalbumin, vallepulver (fra MÆLK), fedtreduceret kakaopulver, SOJAlecithin [E322], salt, vanillin, fortificeret HVEDEmel, HVEDEmel, calciumcarbonat [E170], jern, Niacin (B3-vitamin), thiamin (vitamin B1), natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Æg, Mælk, Svovldioxid, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Skotland
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Kokosnød
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1866 KJ / 446 Kcal. Protein: 4,2 g. Kulhydrat: 56,7 g. -heraf sukkerarter: 42 g. Fedt: 20,8 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17,5 g. Kostfibre: 3,6 g. Salt: 0,49 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Mums
  En bid af himlen som man siger. Virkelig lækkert! Vil jeg helt sikkert bestille igen! :-)
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken