Reese's Rounds Peanut Butter 6 Pack - 110 g

  Reese's Rounds Peanut Butter

  1 Anmeldelser
  6 Pack - 96 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Sprød småkage med fyld af jordnøddesmør og overtrukket med mælkechokolade. Proppet med Reeses jordnøddesmør og overtrukket med mælkechokolade. Velegnet for vegetarer.

  Ingredienser
  HVEDEmel, MÆLKechokolade, sukker, tørret helMÆLK, kakaosmør, kakaomasse, LAKTOSE, vallepulver (fra MÆLK), SOJAlecithin [E322], JORDNØDDESMØR, JORDNØDDER, palmeolie, vegetabilsk olie, rapsolie, bomuldsfrøolie, SOJAbønneolie, salt, JORDNØDDEolie, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], melasse (sukkerrør), majs, stivelse, glukose-fruktosesirup, aromaer, ammoniumcarbonat (hjortetaksalt) [E503], natriumhydrogencarbonat [E500], (beta)-carotener [E160a]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Jordnødder, Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Æg, Sesamfrø, Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Smag
  Jordnøddesmør
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2226 KJ / 533 Kcal. Protein: 11 g. Kulhydrat: 50 g. -heraf sukkerarter: 29 g. Fedt: 31 g. -heraf mættede fedtsyrer: 18 g. Kostfibre: 2,7 g. Salt: 0,35 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Uha
  Jeg er glad for Reese's, så de her skulle selvfølgelig prøves... Det var godt nok en oplevelse! Jeg var ikke helt klar over hvad produktet var, så havde ikke de store forventninger, og desværre var der heller ikke meget at komme for, er min mening. Med en småkage-agtig bund uden nogen reel smag, er der et flydende peanutbutter center, hvilket er lidt anderledes fra det som man normalt får inde i cups, eller barene, men ikke dårligt på nogen måde, og så overtrukket i et tyndt chokolade dække, som også bare var "okay", men hvis man er til mere crunch end hvad Reese's chokolader normalt giver, så er de da bestemt et forsøg værd. :)
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken