Pocky Strawberry 45 g
Pocky Strawberry 45 g
Pocky Strawberry 45 g
  Pocky Strawberry 45 g
  Pocky Strawberry 45 g
  Pocky Strawberry 45 g

  Pocky Strawberry

  1 Anmeldelser
  45 g
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Pocky Strawberry er en klassisk favorit. Spørg enhver der har prøvet Pocky, og de vil enten beskrive en chokolade- eller jordbær-omgivet kiksestang. Jordbærversionen er cremet, sød og lækker bitter. Andre har beskrevet smagen, som noget der ligner jordbærmælk (men bare bedre).

  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, ​Jordnødder
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Thailand
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, Halal
  Farve
  Pink
  Smag
  Jordbær
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Meget fint
  Pocky er bare sjovt at spise. Jeg opdagede disse snacks på jeres facebook side (selvom jeg havde hørt om dem før) . De er meget , meget slanke pinde af kiks ( smag for mig er en krydsning mellem jordbær og hindbær ), som har en charmerende lille popping sprødhed . Smagen af jordbær er ligesom jordbær is . Meget fint.
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken