Pocky Matcha Green Tea 39 g
Pocky Matcha Green Tea 39 g
Pocky Matcha Green Tea 39 g
  Pocky Matcha Green Tea 39 g
  Pocky Matcha Green Tea 39 g
  Pocky Matcha Green Tea 39 g

  Pocky Matcha Green Tea

  1 Anmeldelser
  39 g
  På lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Tilfredsstil to japanske madtrange samtidig med Glicos Pocky chokolade-kiksstænger med matcha grøn te-smag. Hver af disse klassiske, sprøde stænger er omgivet af et lag sød chokolade, der er tilsmagt med rigtig matcha grøn te fra Japan. En helt igennem Japansk lækkerbisken, der kan snackes hele dagen.

  Ingredienser
  HVEDEmel, sukker, palmeolie, SØDMÆLKspulver, LAKTOSE, matcha grøn te pulver, SOJAlecithin [E322], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], natriummetasilikat [E550], natriumhydroxid [E524], melbehandling [E1101], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, ​Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Thailand
  Mærkninger
  Halal
  Farve
  Grøn
  Smag
  Grøn Te
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2059 KJ / 492 Kcal. Protein: 7,7 g. Kulhydrat: 69 g. -heraf sukkerarter: 33 g. Fedt: 20,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,23 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  ret gode!
  Glæder mig til at smage de andre smagsvarianter en dag :)
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  16-10-2021

  Batchkode :

  16102021

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken