Pocky Chocolate 47 g
Pocky Chocolate 47 g
Pocky Chocolate 47 g
  Pocky Chocolate 47 g
  Pocky Chocolate 47 g
  Pocky Chocolate 47 g

  Pocky Chocolate

  1 Anmeldelser
  47 g
  På lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Her er thai-versionen af Pockys allerførste smag: Chokolade!! Vi købte for nyligt flere Thai Pocky produkter, og denne her har virkelig fanget den originale Pockys autentiske smag. De fleste Thai Pocky stænger har en lettere anderledes smag end deres japanske modstykker, men denne her version har formået at nedskrive den perfekte opskrift.

  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, ​Jordnødder
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Thailand
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Chokolade
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Nej
  Disse pocky smager på INGEN måde som de japanse.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  11-12-2021

  Batchkode :

  11122021

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken