Pocky Blueberry Taste 35 g
Pocky Blueberry Taste 35 g
Pocky Blueberry Taste 35 g
  Pocky Blueberry Taste 35 g
  Pocky Blueberry Taste 35 g
  Pocky Blueberry Taste 35 g

  Pocky Blueberry Taste

  35 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Er det bare os eller er Pocky pludselig blevet meget mere elegant? Denne elegante æske er fyldt med søde Pocky kiksestænger i topkvalitet, omgivet af en lækker frugtagtig chokoladecreme, der indeholder blåbærdrys. Det er i sandhed Pocky, som du aldrig har prøvet det før!

  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Thailand
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, Halal
  Farve
  Blå
  Smag
  Blåbær
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken